Inteligentno punjenje. Daleka putovanja.

Inteligentno punjenje modela ID.4 GTX 

Nudimo vam ono što vam je potrebno za komforno i održivo upravljanje punjenjem: od prirodne struje Volkswagen Naturstrom¹ pa sve do naše usluge punjenja We Charge s tarifama društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli)¹, s kojom možete koristiti javna mjesta za punjenje u cijeloj Europi dok ste na putu i jednostavno upravljati postupcima punjenja svog ID. Charger¹ wallboxa putem aplikacije. Tako je za dolazak na sljedeću stanicu za punjenje dovoljan tek jedan dodir prstom.

Punjenje i izračun dosega

Punjenje električne energije za vaš električni automobil gotovo je jednostavno kao punjenje smartphonea. Ovdje ćete saznati sve što trebate znati o punjenju: na primjer gdje i kako napuniti svoj električni automobil, koji je najjednostavniji način plaćanja i koliko kilometara možete prijeći s jednim punjenjem.

Više o punjenju i dosegu

Punjenje gotovo bilo gdje uz We Charge

Uz uslugu We Charge sada ćete još opuštenije napuniti svoj električni automobil: kod kuće preko umreženog wallboxa te na putu na stotinama tisuća javnih mjesta za punjenje diljem Europe, koje ćete lako pronaći u aplikaciji Volkswagen App². Tarife punjenja društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) prilagođene su vašim individualnim potrebama. Ovdje ćete saznati kako vam točno usluga punjenja olakšava upravljanje punjenjem.

Više o usluzi We Charge

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). (Impresum i pravne napomene)

Za korištenje besplatne aplikacije potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO₂ i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO₂ u g/km.  

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.4 GTX 4MOTION

S pogonom na sve kotače s dva motora

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim