Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.3 GTX

Otkrijte sada novi ID.3 GTX i odmah se prijavite na newsletter kako više ne biste propustili nikakve informacije o modelu

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Više dinamike.

S novim modelom ID.3 GTX električna mobilnost dobiva na brzini: jasne linije ID. modelu pružaju sportski vanjski izgled, dok iznutra kvalitetni materijali i brojni sustavi potpora oduševljavaju u sklopu serijske opreme. Za razliku od modela ID.3, model ID.3 GTX ima pogon za bolje performanse koji jamči dinamičan doživljaj u vožnji te sportski dizajn.

Sve pojedinosti o dodatnim GTX specifikacijama modela ID.3 potražite na ovim stranicama. Novi ID.3 GTX pronaći ćete za nekoliko tjedana u konfiguratoru, gdje ćete ga moći konfigurirati i predbilježiti se za narudžbu.

Detalji o novom modelu ID.3 GTX

Galerija novog modela ID.3 GTX

Povezivost: digitalna veza s vašim ID. modelom

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost i podršku. Veza vašeg ID. modela s internetom i smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete do odredišta - vi samo morate voziti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim