Izgled koji uživa ugled

Vanjski dizajn novog modela ID.3 GTX

Novi ID.3 GTX oduševljava dizajnom koji ne pristaje na kompromise. S opcijskom vanjskom Kings crvenom metalik bojom možete mu dati osobnu notu i naglasiti njegov sportski karakter. Diferenciran dizajn s jasnom pripadnošću obitelji GTX modela karakteriziraju crna letvica okvira krova u kombinaciji s crnim kućištima vanjskih zrcala, sportskim difuzorom na stražnjem dijelu vozila i prednjim branikom specifičnim za GTX modele, koji ima novi crni otvor za zrak u dizajnu rombova. Impozantni 20" naplatci naglašavaju samouvjeren karakter ovog potpuno električnog Volkswagena. Novi ID.3 GTX - iskaz stilskog stava i sportskih karakteristika.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.3 GTX

Otkrijte sada novi ID.3 GTX i odmah se prijavite na newsletter kako više ne biste propustili nikakve informacije o modelu

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim