Na stanicama za brzo punjenje ili dok kupujete

Praktično punjenje vašeg modela ID.3 GTX na putu

Punjenje na radnom mjestu

Sve se više poslodavaca bavi postupnom elektrifikacijom svog voznog parka te prelazi na električne automobile. Mnogi od njih grade infrastrukturu punjenja te sada svojim zaposlenicima nude mogućnost punjenja njihovih električnih automobila ili plug-in hibridnih vozila tijekom radnog vremena na vlastitom agregatu za punjenje.

Odlazak u kupnju i punjenje e-automobila

Vrijeme je dragocjen resurs. Zašto ga ne biste iskoristili za obavljanje svojih obveza dok se vozilo puni? Primjerice za kupnju. Sve više supermarketa, trgovačkih centara i trgovina namještaja i opreme za unutrašnje uređenje postupno proširuje svoju infrastrukturu punjenja. Tako punjenjem svog električnog automobila na jednom od tih agregata za punjenje, koje je djelomično čak i besplatno, možete pokriti dnevne potrebe punjenja i pritom učinkovito iskoristiti vrijeme tijekom postupka punjenja. I mreža javnih stanica za punjenje električnih automobila već je dobro izgrađena te kontinuirano raste zahvaljujući angažmanu gradova, općina i poduzeća za opskrbu energijom. 

Sljedeći izlaz: punjenje

Kao vozač koji prelazi duže dionice svoj e-automobil morate puniti na autoputu. Dobra vijest je da se upravo ovdje puno toga napravilo u proteklim godinama. A infrastruktura za brzo punjenje kontinuirano se gradi i proširuje. Volkswagen koncern je između ostalog uključen u razvoj takve mreže stanica za punjenje kao dio zajedničkog pothvata IONITY koji je osnovan s drugim proizvođačima automobila. Struja punjenja za električne automobile u sklopu IONITY mreže dolazi iz 100 % obnovljivih izvora energije.

 

IONITY stalno gradi, vodi i proširuje svoju mrežu stanica za punjenje duž autoputova i glavnih prometnica u 24 europske zemlje. 

Cilj je putnicima osigurati postaju s punionicama iz IONITY mreže na svakih 150 do 200 kilometara. Struja punjenja za električne automobile dolazi iz obnovljivih izvora energije.

I opskrbljivači električne energije znatno ulažu u izgradnju stanica za brzo punjenje na autoputovima, pa su na sve većem broju odmorišta dostupne odgovarajuće stanice za punjenje električnih automobila.

We Charge¹ – vaš savršen suputnik na kratkim i dugim dionicama

Želite opušteno otići na izlet ili godišnji odmor? To nije nikakav problem. Naime, We Charge je zahvaljujući aplikaciji² tvrtke Volkswagen vaša veza s gustom i pouzdanom mrežom stanica za punjenje - a time i s bezbrižnim iskustvom vožnje. I to u cijeloj Europi. Istovremeno će vam jednostavnost rukovanja tijekom punjenja i transparentnost plaćanja omogućiti da udobno stignete na odredište.

We Charge¹ – tko planira, pobjeđuje

Stres zbog rokova, smanjenje koncentracije zbog djece ili glasni dugotrajni radovi na cesti - mnogo je razloga zbog kojih možete izgubiti pregled nad trenutačnim stanjem napunjenosti. Srećom, We Charge drži mogućnosti punjenja pod kontrolom umjesto vas u svakom trenutku te vam prikazuje koje su stanice upravo slobodne. Tako čak i vožnje dugim dionicama postaju prava dječja igra - barem u pogledu tehnologije punjenja.

Više o usluzi We Charge

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Za korištenje besplatne aplikacije potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.3 GTX

Otkrijte sada novi ID.3 GTX i odmah se prijavite na newsletter kako više ne biste propustili nikakve informacije o modelu

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim