Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Inteligentna navigacija.  Opuštenije na odredište s vašim ID. modelom

Inteligentna navigacija.  Opuštenije na odredište s vašim ID. modelom

Imate dogovor i kasnite? Uz We Connect Plus¹ imat ćete pregled nad stanjem na cestama. Vaš ID. upozorit će vas na prometne smetnje, prilagodit će vašu rutu uz predviđanje situacija u vožnji te će vam pružiti podršku pri traženju stanica za punjenje i parkirališta. Stoga ćete uz električnu mobilnost opuštenije stići na odredište. 

Informacije u stvarnom vremenu u vašem ID. modelu

Informacije gotovo u stvarnom vremenu* optimiziraju vaše vrijeme vožnje. Ako na putovanju dođe do prometnih smetnji, navigacijski sustav vašeg ID. modela pristupa online prometnim informacijama kako bi vašu rutu prilagodio uz predviđanje situacija u prometu. Osim toga, navigacijska odredišta možete slati sa smartphonea izravno u svoj ID. ili pronaći posebna odredišta poput restorana preko online traženja navigacije. I navigacijske se karte automatski aktualiziraju u vašem električnom automobilu.

* Raspoloživo u okviru pokrivenosti mreže dotičnog pružatelja mobilnih usluga.

Pronađite parkirališta sa svojim ID. modelom 

Vaš ID. pomoći će vam i pri traženju parkirališta. On vam prikazuje javne garaže i parkirališta oko vaše trenutačne lokacije zajedno s brojem slobodnih parkirnih mjesta i istovremeno vam daje informacije o radnom vremenu i naknadama. Time ćete uštedjeti vrijeme i živce. 

Navođenje na stanicu za punjenje s vašim ID. modelom

Prednost električne mobilnosti: svoje vozilo možete puniti udobno na wallboxu kod kuće ili na putu. Kako biste jednostavno pronašli javne stanice za punjenje električnih automobila diljem Europe, vaš ID. s uslugom We Connect Plus pregledno će vam prikazati aktualne mogućnosti punjenja duž rute u navigaciji - zajedno s radnim vremenom i predviđenim statusom raspoloživosti. 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.