Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Osobni komfor. Spreman kad i vi.

Osobni komfor. Spreman kad i vi.

Morate u ured, a vani je hladno? Baš lijepo što vas vaš električni automobil čeka već napunjen i ugodno temperiran na wallboxu ili agregatu za punjenje. Pri ulasku u vozilu aktivirat će se vaše osobne komforne postavke. Navigacija se pokreće s "Hello ID. take me to work". Vaš je ID. učitao najnoviji softver po vašoj želji već tijekom noći putem bežičnog updatea. To se zove timski rad.

Individualiziranje u vašem ID. modelu 

Vaš ID. pozdravlja vas osobno¹: položaj sjedala, postavke zrcala, osvjetljenje, ugodna klima i potpore za vožnju mogu se pohraniti pod vaš profil vozača i aktivirati prijavom u vašem ID. modelu putem Volkswagen ID-ja. Električna mobilnost može biti tako udobna. 

Bežični updatei za vaš ID. 

Bežičnim updateima vaš će električni automobil ostati ažuriran u skladu s Volkswagen standardima: preko mobilne podatkovne veze vaše vozilo dobiva novi softverski paket, čijom se instalacijom poboljšavaju rukovanje i komfor te se mogu koristiti nove funkcije - bez ikakvog odlaska servisnom partneru. 

Planiranje vremena polaska

Prava priprema učinit će električnu mobilnost još udobnijom za vas. Putem aplikacije We Connect ID. App možete definirati vremena polaska u koja će vas električni automobil čekati na stanici za punjenje napunjen i ugodno temperiran. Individualna vremena polaska možete definirati čak i za različite lokacije stanice za punjenje i dane u tjednu. Tako će vaš ID. uvijek biti spreman za vaše planove.

Klimatizacija u vašem ID. modelu

Putem aplikacije We Connect ID. App klimatizaciju u svom ID. modelu moći ćete namjestiti na ugodnu temperaturu još prije vožnje - spontano prije polaska ili automatski u svoja uobičajena vremena polaska. Tako ćete ljeti ulaziti u ugodno rashlađeno vozilo. A tijekom zime vaš električni automobil toplo će vas dočekati. Tako će i zaleđena stakla biti lanjski snijeg. 

Online rukovanje govornim naredbama u vašem ID. modelu 

Ako na putovanju želite slušati neku radiopostaju, tražiti stanice za punjenje električnih automobila ili odabrati neku drugu rutu, to morate samo izgovoriti - naime, vaš ID. sluša svaku vašu riječ. Brojnim infotainment funkcijama i funkcijama vozila možete upravljati putem intuitivnog rukovanja govornim naredbama², a da pritom ne morate micati pogled s ceste. A najbolje je to što govorne naredbe ne morate učiti napamet. Dovoljan je jedan ljubazan "Hello ID." i vaš je ID. spreman za vaše upute. 

Info poziv u vašem ID. modelu 

Na putu ste i imate pitanja o online uslugama ili korištenju vozila? U vašem ID. modelu od odgovora vas dijeli samo jedan pritisak na gumb. Tipkom za info poziv¹ bit ćete automatski spojeni s Volkswagen službom za korisnike koja će vam pružiti brze informacije i pomoć.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.