Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Polo

Cijena od (uključujući PDV)
20.904
Snaga motora (kW)
70
kW
Snaga motora (PS)
95
KS
Potrošnja goriva
5,2 - 6,1
l/100 km

Može više

Tko kaže da od malog vozila ne možete očekivati velike stvari? Otkrijte progresivan dizajn i inteligentnu tehnologiju u novom Polu.

Polo odlikuju brojne značajke. 
Donosimo vam pregled prvih triju značajki:

IQ.LIGHT - matrix LED glavna svjetla

Izazivaju sjaj u očima

Saznajte više

IQ.DRIVE Travel Assist

Drži vas na voznom traku i druge na dovoljnoj udaljenosti

Saznajte više

Digital Cockpit

Važne informacije u vidnom polju

Saznajte više

Dizajn

Vanjski dizajn

Individualan nastup tipičan za Polo

Svojom kompaktnom veličinom i novim značajkama dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijskom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima. Ako pomnije pogledamo, vidjet ćemo da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiriju linija opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje vlastitim karakteristikama. Primjerice kromiranim dekorima i drugim opcijskim značajkama kao što su krov s usklađenim bojama ili svjetla za maglu. Koji je vaš favorit? 

Panoramski podizni/pomični krov

Otvoren za više doživljaja

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže preko cijele širine vozila, opcijski električni panoramski podizni i pomični krov pravi je magnet za oči. U unutrašnjosti će se pobrinuti za više svjetlosti, a usto će pružiti još ljepši otvoreni pogled u nebo. A otvoreni pogled podrazumijeva slobodan put za sunčeve zrake i svježi zrak. Vi odlučujete koliko toga želite: krov se može podići ili potpuno otvoriti. A za ugodne temperature kod jakog sunčevog zračenja pobrinut će se zatamnjeno staklo i kvalitetna roleta.

Kotači

Više izbora: program kotača za Polo

S kojom će kombinacijom guma i naplataka* vaš novi Polo najbolje izgledati, stvar je ukusa. Ali sigurni smo da ćete odabrati pravu.

Pregled svih kotača

*Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. U Republici Hrvatskoj zakonski ste obvezni prilagoditi svoje vozilo zimskim vremenskim uvjetima.

Unutrašnjost

Opremljen u svakom detalju

Izvana oduševljenje, iznutra još veće iznenađenje. Novi Polo već u sklopu serijske opreme oduševljava brojnim značajkama opreme kao što su pregledni Digital Cockpit, osvježavajući klima-uređaj te radiouređaj "Composition" s digitalnim radioprijmom DAB+ i sučeljem za telefon. Želite li još više, primjerice individualno namjestiv Digital Cockpit Pro, klima-uređaj "Climatronic" s intuitivnom regulacijom preko dodirnih površina ili ambijentalno osvjetljenje? Nema problema, oni su ovisno o liniji opreme dostupni serijski ili opcijski. Slobodno pretražite naše linije opreme Polo, Polo Life, Polo Style i Polo R-Line.

Digitalni komfor

Radiouređaj i navigacija

Zabava koja predvodi

Jeste li već čuli? Radiouređaj "Composition" sa zaslonom veličine 15,5 cm (6,5") (serijski za linije Polo i Polo Life) pobrinut će se za dobru zabavu u vašem Polu u svakom trenutku. Ništa čudno s obzirom na to da on obuhvaća i digitalni radioprijam DAB+, dva mjesta za umetanje USB-a tipa C i sučelje za telefon. Po želji od linije Style u sklopu serijske opreme dolazi i radiouređaj "Ready 2 Discover". Osim velikog TFT zaslona u boji veličine 20,3 cm (8") on ima i mogućnost nadogradnjete se odsada može proširiti navigacijskom funkcijom putem In-Car-Shopa. Tko želi da ga se od samog početka vodi, može odabrati opcijski navigacijski sustav "Discover Media" s ekranom veličine 20,3 cm (8") i uslugama "Streaming & Internet"6 ili navigacijski sustav "Discover Pro" s ekranom veličine 23,5 cm (9,2") i uslugama "Streaming & Internet"6 . 

BeatsAudio™ sound sustav

Želite bas?

Marka slušalica Beats by Dr. Dre prepoznata je u cijelom svijetu. Od tog istog stručnjaka za zvuk potječe BeatsAudio™ sound sustav, koji je opcijski dostupan za novi Polo od linije opreme Life. Šest međusobno usklađenih zvučnika pobrinut će se za savršen zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Sve se zvučne kutije opskrbljuju 8-kanalnim pojačalom snage 300 W. 

Rukovanje govornim naredbama

Sluša vas

Zahvaljujući intuitivnom rukovanju govornim naredbama glasom možete upravljati radiouređajem, telefonom i opcijskom navigacijom u svom novom Polu. Govornim unosom možete odabrati odgovarajuću radiopostaju, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj. A s opcijskim online rukovanjem govornim naredbama7 u sklopu usluge We Connect Plus8  vaš će vas novi Polo razumjeti još bolje. Odaberite online primjerice svoju omiljenu glazbu ili potpuno intuitivno upravljajte unosom odredišta u svojoj navigaciji.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost, sigurnost i zabavu. Veza vašeg Pola s internetom i smartphoneom dovest će vas opuštenije do odredišta - vi samo morate voziti.

Više o povezivosti

Tehnologija i sustavi potpora

Sustavi potpora za vozača

Suvereno na putu u novom Polu

Novi Polo serijski dolazi s potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist". Također, dio opreme je i potpora kočenja u nuždi "Front Assist" koja prepoznaje pješake i vozila te u slučaju nužde automatski koči kako bi smanjila težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječila sudar.¹² Opcijski se novi Polo može opremiti dodatnim sustavima potpora, primjerice potporom za vožnju "IQ.DRIVE Travel Assist" koja skoro autonomno upravlja vozilom.¹⁰

Više o sustavima potpora za vozača

Središnji zračni jastuk

Jer svi moraju biti sigurni

Središnji zračni jastuk uz konvencionalne zračne jastuke u novom Polu može pružiti zaštitu od sudaranja
vozača i suvozača¹². Osim toga, on ima serijski ugrađena dva dodatna zračna jastuka za glavu koja se u
slučaju nužde iz krovne obloge napuhuju poput zavjesa i tako pokrivaju sve bočne dijelove stakala od prednje do
stražnje strane uključujući B stup. Time su svi putnici u vozilu dobro zaštićeni - i oni na stražnjim sjedalima.¹²

Odabir profila vožnje

Prilagođava se vašem stilu vožnje

Svojim odabirom profila vožnje¹² Polo se savršeno prilagođava vama. Ovisno o tome što vam je najvažnije.
Dodirom prsta možete odabrati željeni profil vožnje, a pogon, upravljač i točke prebacivanja stupnjeva prijenosa (kod automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG) će se automatski prilagoditi. Tako ćete uvijek odabrati pravi stil vožnje za sebe.

  • Eco: za vožnju s uštedom goriva
  • Normal: za svakodnevne dionice od točke A do točke B
  • Sport: za sportska vozna svojstva s odgovarajućim brojevima okretaja
  • Individual: za vlastite kombinacije
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim