Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Cijena od (uključujući PDV)
48.995
Snaga motora (kW)
110
kW
Snaga motora (PS)
150
KS
Potrošnja goriva
5,1 - 5,3
l/100 km

Više prostora za eleganciju i udobnost

Od prednjeg dijela vozila sa širokom rešetkom hladnjaka preko elegantne sportske linije krova sve do impresivnog volumena prtljažnika: sa svojim novim dizajnom novi Arteon Shooting Brake pokazuje kako se ekskluzivnost i praktičnost mogu kombinirati na visokoj razini.

Vanjski dizajn

Suverenost u novoj dimenziji

Saznajte više

Digital Cockpit Pro

Najbitnije u vidnom polju

Saznajte više

Vanjski i unutrašnji dizajn

LED stražnja svjetla

Revolucionaran dizajn svjetala

Stražnja svjetla u LED dizajnu naglašavaju markantan stražnji dio Arteona Shooting Brake svojim progresivnim svjetlosnim potpisom. Stražnja su svjetla opcijski dostupna u dinamičnom dizajnu. LED elementi u ovoj izvedbi stvaraju 3D efekt te prebacuju između stražnjeg svjetla i stop svjetla tijekom kočenja. Ova je značajka također upotpunjena funkcijom dinamičnog pokazivača smjera. A kako biste uvijek pronašli put do automobila i vaših kućnih vrata, funkcije "Leaving home" i "Coming home" pokazat će vam put.

Kotači

Dobro izgleda: program kotača

Široka paleta sportskih i elegantnih kotača od lakog metala naglašava atraktivni dizajn vašeg novog Arteona.

Pregled kotača

Podizni/pomični krov

Prikažite nebo u pravom svjetlu

Sjajne dimenzije za sjajne dojmove: opcijski panoramski podizni/pomični krov proteže se preko krova u prednjem dijelu vozila te tako vozaču i suvozaču nudi nesmetan pogled prema nebu. Zatamnjeno staklo pritom sprječava neugodne efekte zasljepljivanja. Uz to želite dozu svježeg zraka? Pritiskom na gumb pomični krov će se podići prema naprijed ili elegantno pomaknuti prema natrag.

Unutrašnjost

Atraktivna udobnost

U prostranoj unutrašnjosti dočekat će vas luksuzna udobnost. Svi elementi za rukovanje u potpunosti su prilagođeni vama, dok će se međusobno harmonično usklađene boje i materijali pobrinuti za izuzetno dobru atmosferu. Bez obzira na to za što se odlučite, ovisno o liniji opreme možete birati između raznih presvlaka - od tkanine preko ArtVeloursa sve do Nappa kože. Dekori od aluminija ili pravog drva upotpunit će elegantni dojam unutrašnjosti. Imat ćete priliku vidjeti i osjetiti da će vam ova unutrašnjost omogućiti uživanje u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ambijentalno osvjetljenje

Donosi svjetlosne akcente

Obojite unutrašnjost u svoju omiljenu boju. Bijelo ambijentalno osvjetljenje stvorit će ugodnu atmosferu pomoću neizravnog svjetla.

 • Pritom će se blago osvijetliti instrumentna ploča, središnja konzola te prednja i stražnja vrata.

 • Ambijentalno osvjetljenje dostupno u 30 različitih boja. Odabrana boja preuzet će se u digitalnim prikazima.

Ponuda prostora i prtljažnik

Više prostora za udobnost

Sportsko-elegantni Arteon Shooting Brake karakterizira neusporediva prikladnost za svakodnevicu. Bilo u pogledu izdašnog slobodnog prostora za noge svih suputnika, unutrašnje visine u stražnjem dijelu vozila, 4+1 mjesta za sjedenje ili volumena prtljažnika u kombinaciji s velikim stražnjim poklopcem i niskim utovarnim rubom - Arteon Shooting Brake svaki će vas put iznova oduševiti i na kratkim i na dugim dionicama.

Više o prtljažniku s funkcijom "Easy Open & Close"

ErgoComfort sjedala

Stići. I prije samog polaska.

Sjednite, opustite se i uživajte: ekskluzivna ergoComfort sjedala ne samo da izgledaju otmjeno već su i posebno prilagođena vašim leđima. A zahvaljujući integriranoj funkciji masaže čak će se i vožnja na posao pretvoriti u mali wellness izlet.

 • Opcijski sa središnjim dijelovima sjedala i unutrašnjim stranama bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Nappa"

 • Namještanje u 14 položaja s funkcijom masaže i memorije na vozačevoj strani

 • Namjestive potpore za kralježnicu

Povezivost i infotainment

Rukovanje preko dodirnog zaslona

Intuitivniji za jedan dodir

Klasične funkcijske tipke u cockpitu uglavnom su u novom Arteonu ustupile mjesto površinama osjetljivima na dodir. Tako ćete, primjerice, Climatronic regulirati potpuno jednostavno i intuitivno preko tipki i klizača.

Dodirnim višenamjenskim sportskim kolom upravljača od kože također možete rukovati jednostavnim dodirom prstima. U kombinaciji s inteligentnim vođenjem kroz izbornik imate pristup brojnim funkcijama. Haptički feedback u obliku blage vibracije potvrdit će svaki unos.

Radiouređaj i navigacija

Predvodnik i revolucionar

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8"), intuitivnom navigacijom sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova te antenom za FM i digitalni radioprijam DAB+. Usto sustav kao bežično sučelje ima pripremu za App Connect Wireless10 te raspolaže većim brojem USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W) i unaprijed instaliranim kartama.⁵ S navigacijskim sustavom "Discover Media" moći ćete tri godine besplatno koristiti cijeli svijet umreženih online usluga We Connect Plus⁶

Želite ići još korak dalje u smjeru digitalne budućnosti? To nije nikakav problem. Tu vam na raspolaganju stoji opcijski navigacijski sustav "Discover Pro".

Više o navigacijskom sustavu "Discover Pro"

Više o radiouređaju "Ready 2 Discover"

Sound sustav „Harman Kardon“

Lijepo aranžirana dobra glazba

Opcijski sound sustav "Harman Kardon" oduševljava svojim istančanim zvukom i rafiniranim, elegantnim dizajnom. Sustav je konstruiran za ljubitelje zvuka koji tijekom vožnje ne žele samo slušati glazbu nego i slaviti uz glazbu. Očekuju vas uravnoteženi visoki i niski tonovi te precizni basovi. 

 • Ukupna snaga od 700 W
 • Središnji sustav subwoofer
 • Digitalno 16-kanalno pojačalo 
 • 10 zvučnika s prilagođenom snagom
 • Surround zvuk
Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost i zabavu. Veza vašeg Arteona Shooting Brake s internetom i smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete do odredišta - vi samo morate voziti.

Više o povezivosti

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

Arteon Shooting Brake serijski dolazi s potporom kočenja u nuždi "Front Assist"³. Arteon Shooting Brake po želji se može opremiti drugim sustavima potpora, primjerice sustavom "Travel Assist".⁠⁴

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Užitak u vožnji po mjeri.

Neovisno o tome volite li putovati sportski ili komforno: adaptivna regulacija voznog postroja DCC ⁷ pruža vam mogućnost prilagodbe voznog postroja prema vašim potrebama. Elektronički regulirani amortizeri u milisekundama reagiraju na svojstva kolnika i situaciju u vožnji te automatski prilagođavaju amortizaciju vozila. Pritom možete birati među raznim profilima vožnje kao što su Komfort, Sport ili Individual. U profilu vožnje Individual možete namještati svoje individualne postavke preko kliznog regulatora.

Zračni jastuci

Zračni jastuci u Arteonu Shooting Brake

U Arteonu Shooting Brake bit ćete dobro zaštićeni, i to sa svih strana. Vozilo ima:

 • vozačev zračni jastuk i suvozačev zračni jastuk s mogućnošću deaktivacije
 • bočne zračne jastuke sprijeda u kombinaciji sa zračnim jastucima za glavu
 • opcijski zračni jastuk za koljena na vozačevoj strani
 • opcijske dodatne bočne zračne jastuke za stražnju klupu sa zračnim jastucima za glavu

Odluka ili istraživanje

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.