Radiouređaj „Ready 2 Discover“

Dobro zabavljeni. Najbolje informirani.

 

Radiouređaj "Ready 2 Discover" uključujući "Streaming & Internet"¹ opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8") i nudi vam puno više od aktualnih zabavnih sadržaja i informacija. Sa serijskom podrškom za DAB+ uživat ćete u prijmu bez šumova. Osim toga, vaš "Ready 2 Discover" ima mogućnost nadogradnje i možete ga kasnije pretvoriti u pravi navigacijski sustav. Nadogradnje za navigaciju² možete po želji skinuti preko In-Car-Shopa raspoloživog u vozilu.

Radiouređaj "Ready 2 Discover" sastavni je dio serijske opreme linije opreme Arteon Shooting Brake (potrošnja goriva Arteon Shooting Brake u l/100 km: kombinirana 5,0-4,8; emisije CO₂ u g/km: kombinirana 131-126. Za vozilo su raspoložive samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema WLTP postupku, a ne prema NEFZ-u. Podaci o potrošnji i emisijama CO₂ uz raspone ovisno o odabranoj opremi vozila.).

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG na stranici www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu). Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet" i pojedine aplikacije u vozilu, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih aplikacija u vozilu i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka u ovim paketima mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija na mobilnom krajnjem uređaju (npr. smartphoneu) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Za korištenje besplatne aplikacije "Volkswagen We Connect" potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. 

Koje su usluge sadržane u paketima We Connect i We Connect Plus može se razlikovati od zemlje do zemlje. Raspoloživost također ovisi o modelu vozila, opremi i instaliranoj verziji softvera. To vrijedi i za usluge trećih pružatelja usluga. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Za kupnju nadogradnji potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša verifikacija da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za odgovarajuću nadogradnju. To može ovisiti o modelskoj godini i datumu proizvodnje. Glavni korisnik može vidjeti nadogradnje dostupne za dotično vozilo u In-Car-Shopu u infotainment sustavu ili u web-shopu We Connect na stranici shop.volkswagen-we.com. Proizvode uz plaćanje možete kupiti u In-Car-Shopu i u web-shopu We Connect, gdje također možete vidjeti raspoloživa sredstva plaćanja. Osim toga, vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati u slučaju pitanja o nadogradnjama i njihovoj raspoloživosti. Kupljene i aktivirane nadogradnje ostaju u vozilu, mogu ih koristiti svi vozači, ali se ne mogu prenijeti u druga vozila.

Ovdje prikazana vozila i dodatna oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog njemačkog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema vozila uz nadoplatu.

Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila.

Uvažite općevažeće regulative za vrijeme trajanja koronavirusa. 

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija utvrđene su prema zakonski propisanim postupcima mjerenja. WLTP ispitni ciklus u cijelosti je nadomjestio NEFZ ispitni ciklus 1. siječnja 2022., pa se za nova vozila s tipskim odobrenjem nakon tog datuma više ne navode vrijednosti prema NEFZ-u.Podaci se ne odnose na pojedinačno vozilo i nisu sastavio dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Dodatna oprema i pribor (dogradni dijelovi, format guma itd.) mogu promijeniti relevantne parametre vozila kao što su masa, otpor kotrljanja guma i aerodinamika te uz vremenske uvjete, uvjete u prometu i individualan stil vožnje također mogu utjecati na potrošnju goriva, potrošnju struje, emisije CO2 i vozna svojstva vozila.Zbog realističnijih uvjeta ispitivanja vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 izmjerene prema WLTP-u u mnogim su slučajevima veće od vrijednosti izmjerenih putem Novog europskog ciklusa vožnje. Stoga nakon 1. rujna 2018. može doći do odgovarajućih izmjena u oporezivanju vozila. Dodatne informacije o razlikama između WLTP-a i NEFZ-a pronaći ćete na stranici http://www.volkswagen.de/wltp.

Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih vozila možete saznati kod ovlaštenih Volkswagen partnera.

Napominjemo da u sklopu direktne prodaje vozila društva Volkswagen AG diplomatima nudimo isključivo nova vozila s oznakom za Njemačku. To znači da su vozila u skladu s tehničkim i zakonskim propisima Savezne Republike Njemačke i da posjeduju homologaciju za njemačko tržište. Primopredaja vozila vrši se u Autostadtu u Wolfsburgu ili u službi za korisnike u Hannoveru ili po želji kod Volkswagen ugovornog partnera u Njemačkoj.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.