Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Mobilna sigurnost na vašoj strani

Mobilna sigurnost na vašoj strani

Defekt gume na putovanju? Aktivacijom poziva za pomoć na cesti¹ u vašem ID. modelu pomoć već stiže. Čak i kada vaš električni automobil registrira sudar, bit ćete dobro zbrinuti. Mobilna sigurnost može biti tako komforna.²

Usluga poziva u nuždi u vašem ID. modelu 

Ako vaš ID. registrira težak sudar, bit će automatski pozvana pomoć preko sustava poziva u nuždi eCall propisanog u Europskoj uniji, dok će svi važni podaci biti proslijeđeni najbližem centru za koordinaciju spašavanja. K tomu možete koristiti SOS tipku u svom vozilu i tako manualno uputiti poziv u nuždi. U tom će vam slučaju call centar pružiti osobnu podršku¹. Ovu uslugu možete koristiti i ako niste aktivirali usluge We Connect. Tako ćete u slučaju nužde biti u dobrim rukama.

Poziv za pomoć na cesti² u vašem ID. modelu 

U slučaju defekta u svom ID. modelu možete u svakom trenutku aktivirati pomoć na cesti¹. I to u brojnim europskim zemljama. Pritiskom na gumb bit ćete automatski spojeni s call centrom koji će vam pružiti dodatnu pomoć u obliku konkretnih preporuka za postupanje ili će vam poslati Volkswagen servisno vozilo. Ako ste zaključili ugovor za We Connect, podaci o vašem vozilu bit će automatski proslijeđeni.

 

"Travel Assist" sa zbirnim podacima u vašem ID. modelu 

Opcijski "Travel Assist" sa zbirnim podacima³ može neprekidno voditi vaš ID. po sredini kolnika ili duž preferirane linije, istovremeno automatski održavajući najveću namještenu brzinu i razmak od vozila ispred vašeg⁴. Osim toga, "Travel Assist" zadržat će pregled nad okolnim prometom kako bi vam pružio potporu pri promjeni voznog traka na autoputu. U kombinaciji s uslugama We Connect i odgovarajućim dodatnim ugovorom za zbirne podatke moguća je i upotreba na lokalnim cestama sa samo jednim voznim trakom.⁵

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.