Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Volkswagen: jednostavno pojašnjenje

Istražite videozapise s pojašnjenjem rukovanja Volkswagen modelima, informacije o inteligentnim sustavima potpora i inovativnim tehnologijama integriranima u vozilo

Pomoć oko vozila, aplikacija i digitalnih usluga

Naslonite se i kroz informativne emisije iskusite jednostavnost rukovanja Volkswagen modelima, inteligentne sustave potpora i inovativne tehnologije integrirane u njima.

Ovisno o tematskom području pronaći ćete korisne kratke videozapise u kojima su jednostavno pojašnjene nove ili serijske funkcije. Također možete filtrirati prema kategorijama kako biste na jednom mjestu pronašli moguće odgovore na svoja pitanja. Istražite sada sljedeće videozapise:

Niste ništa pronašli? Pronađite sada svog Volkswagen partnera i stupite s njime u kontakt radi osobnog savjetovanja.  

Upute za vozilo

Od prvih koraka pa sve do funkcija pojedinih sustava. Upoznajte se sa svojim vozilom iznutra i izvana. Sljedeći videozapisi pomoći će vam da se bolje upoznate s najvažnijim aspektima svog vozila.

Upute za vozilo – na primjeru Golfa i Passata

Upute za električna vozila – na primjeru modela ID.4

Online usluge i povezivost

Usluge povezivosti marke Volkswagen spajaju vaše vozilo s internetom, omogućuju vam veći komfor i više zabave te vam mogu pružiti podršku u slučaju nužde. Osim toga, putem smartphonea ćete zadržati pregled nad brojnim važnim uslugama i informacijama o svom vozilu.

Sustavi potpora

Sustavi koji olakšavaju život. Naša su vozila djelomično serijski i djelomično opcijski opremljena raznim sustavima potpora. Kako biste znali što oni nude, ovdje ćete pronaći nekoliko kratkih videozapisa s pojašnjenjima.

Punjenje i doseg

Sve informacije o punjenju i dosegu pronaći ćete ovdje. Istražite savjete i trikove kako biste izvukli veću snagu punjenja iz svog vozila.

Uradi sam: upute i videozapisi s pojašnjenjima

Ovdje ćete pronaći videozapise s pojašnjenjima o svakodnevnim temama vezanima uz vozilo. Osim toga, u korisnim uputama "uradi sam" pronaći ćete jednostavne savjete za manje zahvate na svom vozilu. 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.