U novom modelu Tiguan funkcije se mogu aktivirati i naknadno.

Mogućnost naknadnog individualiziranja: brojne funkcije u novom modelu Tiguan ne samo da se mogu ažurirati, već se u obliku Upgrades funkcija* mogu i naknadno aktivirati. Tako će se ubuduće naknadno moći aktivirati navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover", App-Connect (povezivanje aplikacija sa smartphonea) - za Apple CarPlay™ i Android Auto™ društva Google također bežično - te rukovanje govornim naredbama.

* Za korištenje proizvoda Upgrades potreban vam je korisnički račun s Volkswagen ID-jem, važeći ugovor za uslugu We Connect i potvrda da ste glavni korisnik, što označava povezivanje vašeg korisničkog računa s dotičnim vozilom. Također, potrebno je da vozilo raspolaže tehničkim funkcijama i hardverskim uređajima potrebnima za dotični proizvod. Proizvode Upgrades koji su dostupni za dotično vozilo možete putem računa glavnog korisnika vidjeti u trgovini "In-Car Shop" infotainment sustava. Za proizvode koji se plaćaju u web-shopu za We Connect https://shop.volkswagen-we.com potrebno je jedanput pohraniti način plaćanja. Kupljene i aktivirane "Upgrades" funkcije ostaju u vozilu te se ne mogu prenositi na druga vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.