Pokazuje najbolji put

Navigacijski sustav "Discover Pro"

Za sve koji žele još više: opcijski navigacijski sustav "Discover Pro":

 • sve informacije mogu se prikazati na zaslonu u Digital Cockpitu
 • mogućnost rukovanja sustavom govornim naredbama bez posebnih naredbi
 • TFT dodirni zaslon sa zaslonom u boji veličine 23,4 cm (9,2") prekriven staklom, sa senzorima približavanja i upravljanjem gestama
 • FM radiouređaj i Diversity antena za optimalan digitalni radioprijam putem tehnologije DAB+
 • osam zvučnika snage 4 x 20 W
 • sustav prepoznavanja prometnih znakova
 • mogućnost povezivanja opcijskog sučelja za mobilni telefon "Comfort" putem Bluetooth veze
 • bežično punjenje
 • bežično povezivanje na vanjsku antenu za bolji prijam
 • streaming sadržaja i internet*
 • App-Connect, uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay™ i Android Auto™ društva Google**
 • podrška za MP3, AAC i WMA formate
 • tri USB sučelja (tip C)
 • prostor za pohranu veličine 10 GB s mogućnošću slobodne upotrebe
 • instalirane karte za Europu***
 • priprema za 3 godine besplatnog korištenja usluge We Connect Plus, uključujući We Connect*

*Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.portal.volkswagen-we.com ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (koja je dostupna u trgovinama App Store i Google Play Store) za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.
Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet" te pojedine In-Car aplikacije, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih In-Car aplikacija i Wi­ Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o uvjetima, cijenama i podržanim zemljama pronaći ćete na stranici https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed razmjene podataka putem interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi.
Za korištenje besplatne aplikacije We Connect potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. 
Raspoloživost pojedinačnih usluga We Connect i We Connect Plus koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici www.connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera. Informacije o tarifnim uvjetima svoje mobilne mreže dobit ćete kod svojeg mobilnog operatera.

**App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U vezi s time uvažite i to da se određene aplikacije ne nude za svaku od tih triju tehnologija te da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphonea pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon, za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ te za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.


*** Njemačka, Italija, Hrvatska (djelomično), Lihtenštajn, Malta (djelomično), Austrija, Poljska (djelomično), San Marino, Švicarska, Slovačka, Slovenija, Češka Republika, Mađarska, Vatikan. Dodatne karte i updateove pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.