Dobra klima tijekom vožnje za sve

Vaši putnici željeli bi smanjiti temperaturu, no vama odgovara nešto viša? Uz 3-zonsku regulaciju klima-uređaja temperature na vozačevoj strani, suvozačevoj strani i stražnjim sjedalima moguće je namještati neovisno jedne o drugima. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju na dodir regulirat ćete, od modela Tiguan Life, serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" sasvim komforno unutar svojeg vidnog polja. A klima-uređaj može još puno toga: broj okretaja ventilatora može se smanjiti ovisno o brzini vožnje i dodatnim kriterijima kako bi se smanjila jačina zvuka klimatizacije. Filtar s aktivnim ugljenom neće dopustiti ulazak neželjenih suputnika kao što su pelud, spore gljivica, fina prašina i ostali alergeni u vozilo. A pri aktivaciji sustava za pranje stakla ili ubacivanju stupnja za vožnju unatrag automatski se prebacuje na zatvoreni optok zraka. Time se osigurava dobra klima u vozilu tijekom svake vožnje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.