Vaš zaslon za vozača prikazivat će samo ono što želite vidjeti

Želite li kao vozač imati nadzor samo nad pokazivačima brzine i broja okretaja? Ili biste željeli vidjeti dodatne podatke o vožnji i sustave potpora? Ili kartu navigacijskog sustava? Ili naslov pjesme koju trenutačno slušate? Ili više stavki odjedanput? Ta vam je mogućnost doslovno nadohvat ruke: uz višenamjensko kolo upravljača sami ćete konfigurirati svoj visokorazlučivi zaslon. I to upravo onako kako vi želite. Digital Cockpit Pro dio je serijske opreme modela Tiguan R-Line i Tiguan Elegance, a kod modela Tiguan Life dostupan vam je opcijski.

  • TFT zaslon u boji veličine 26 cm (10,25")
  • mogućnost brojnih konfiguracija; tri od njih mogu se pohraniti kao favoriti

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.