Vaše aplikacije u velikom formatu

Komforno korištenje aplikacija i sadržaja - to vam omogućuje opcijski App-Connect.* Glazba, vijesti, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sustava te ćete njima stoga moći rukovati u svojem vidnom polju. Moguća su tri sučelja za povezivanje smartphonea: Apple CarPlay™, Android Auto™ društva Google i MirrorLink®. Posebno praktično: korištenje usluga Apple CarPlay™ i Android Auto™ društva Google putem mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover".

* App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U vezi s time uvažite i to da se određene aplikacije ne nude za svaku od tih triju tehnologija te da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphonea pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon, za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ te za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.