Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Od nule do potpune slobode

Najprodavaniji SUV u Europi i globalno najuspješniji Volkswagen današnjice sada je dostupan kao Volkswagen R. Bilo na cesti ili izvan nje: novi Tiguan R ima odgovor na gotovo sva pitanja. Na putu u ured, za rješavanje svakodnevnih zadataka ili kao pouzdan partner na obiteljskom odmoru ovaj će vam svestrani talent pružiti sigurnost, udobnost i prvenstveno punu snagu: u gradu, na brzim cestama ili na autoputu.

Tiguan R - pogledajmo detaljnije njegove značajke:

Nove emocije


Tiguan R omogućit će vam da jasno osjetite njegov trkaći karakter s 235 kW (320 KS).

Ostale značajke performansa

Vanjski dizajn


Logotip R u rešetci hladnjaka i markantni branici pokazat će svoju jaku stranu već izvana.

Ostale značajke stila "R"

Vaš SUV


Individualizirajte svoj Tiguan R

Dalje na konfigurator

Performanse

Nove emocije

Snažan svestrani talent

Logotip R na stražnjem dijelu vozila signalizira da s ovim novim članom obitelji vožnja postaje sportska i osobito brza. S 235 kW (320 KS) i maksimalnim okretnim momentom od 420 Nm osjetit ćete dinamiku pri svakoj vožnji. 

Snažan sportski karakter

Maksimalan doživljaj R-modela

Ovaj sportaš dolazi s autonomnim DCC sportskim voznim postrojem s uključivim modusom "Race", progresivnim upravljačem i novim pogonom na sve kotače: sustav 4MOTION s tehnologijom R-Performance Torque Vectoring - koji su razvili stručnjaci za performanse marke Volkswagen R - nudi vam novu razinu dinamike vožnje zahvaljujući varijabilnoj raspodjeli snage na stražnjim kotačima, a za poseban doživljaj zvuka pobrinut će se opcijski ispušni sustav od titanija R-Performance  proizvođača Akrapovič.

Kotači

Snažan nastup

Opcijski dostupni 21" naplatci od lakog metala "Estoril" ovom svestranom talentu daju njegov trkaći karakter.

Stil „R“

Vanjski dizajn

Karakter R-modela

Izvana se prepoznaje prvenstveno po preoblikovanom prednjem dijelu vozila. Rešetka hladnjaka s novim logotipom R, markantni branici i otvori za zrak lakirani u crnoj boji podižu vrijednost njegovog već kvalitetnog dizajna. Difuzor lakiran u crnoj boji zaokružuje njegov sportsko-emocionalan nastup.

Sjedala

Čisti sportski karakter

Na ekskluzivnim sportskim sjedalima s integriranim naslonom za glavu uživat ćete u potpunoj kontroli i udobnosti. A još ćete udobnije biti smješteni u opcijski dostupnom premijski udobnom sjedalu. Presvlaka od Nappa kože s jedne strane vizualno odražava premijski karakter unutrašnje opreme, a s druge strane pruža haptičko iskustvo.

Unutrašnjost

Sportski ambijent

Haptički osjećaj imat ćete i s rukama na višenamjenskom sportskom kolu upravljača, a zahvaljujući preglednom cockpitu važne će vam informacije uvijek biti u vidnom polju. Dobro došli u najbrži Tiguan svih vremena. 

Odaberite ili otkrijte

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.