Radiouređaj „Ready 2 Discover“

Dobra zabava. Aktualne informacije.

Radiouređaj "Ready 2 Discover" uklj. "Streaming & Internet"¹ opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8 inča) i pruža vam više od pravovremene zabave i pravovremenih informacija. Zahvaljujući serijskoj DAB+ potpori uživat ćete u nesmetanom prijamu. Osim toga se vaš "Ready 2 Discover" može nadograditi i ubuduće ga možete unaprijediti do potpunog navigacijskog sustava. Nadogradnju navigacije² možete po želji provesti putem In-Car Shopa dostupnog u automobilu.

  • 6 zvučnika
  • App-Connect uklj. App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto²
  • Digitalni radioprijam DAB+
  • USB-C sučelja (snage punjenja do 45 W)
  • Bluetooth sučelje za mobilni telefon
  • Pripremljen za kasniju aktivaciju: Navigacijska funkcija "Discover Media" uklj. "Streaming & Internet"

1) Za kupnju ažuriranja potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, važeći ugovor za We Connect i provjere vašeg identiteta kao glavnog korisnika, to znači povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Osim toga, poželjno je da vozilo raspolaže tehničkom funkcijom i hardverskim uređajem neophodnim za pojedinačni "Upgrade". To može ovisiti o modelskoj goni i datumu proizvodnje. Upgrades koji se mogu kupiti za pojedino vozilo glavni korisnik može pogledati u trgovini In-Car Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop na shop.volkswagen-we.com. Proizvodi koji se plaćaju mogu se također kupiti u trgovini In-Car Shop i u internetskoj trgovini We Connect Webshop sredstvima plaćanja koja se tamo trenutačno mogu pogledati i koja su tamo dostupna. Vaš će vas Volkswagen partner također rado posavjetovati ako imate pitanja u vezi s Upgrades i njihovoj dostupnosti. Kupljeni i aktivirani Upgrades ostaju u vozilu, mogu ih upotrebljavati svi vozači i ne mogu se prenositi na druga vozila.

2) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™ i Android Auto™. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U tom kontekstu imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije, da funkcije podliježu sadržajnim izmjenama putem pružatelja usluge tijekom razdoblja trajanja ugovora odnosno da ih pružatelj usluge može ukinuti te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://apple.com/ios/carplay/ i za Android Auto™ na stranici https://android.com/auto/

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim