Povezivost

  

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne We Connect usluge. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete vrlo jednostavno i k tomu besplatno koristiti inovativne online usluge. Uz We Connect¹ vaša svakodnevica u vašem Volkswagenu neće biti samo ugodnija već i praktičnija. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti ili planiranju termina servisa. A s aplikacijom We Connect² za smartphone imate pregled važnih podataka o svom Volkswagenu i tijekom putovanja: provjerite, primjerice, preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni. 

Više o We Connect uslugama

We Connect Plus

Cijeli svijet digitalnih usluga i servisa tvrtke Volkswagen podiže povezivost u novom modelu Taigo na veću razinu: We Connect Plus¹ usluga opcijski nudi dodatne pametne tehnologije.

U njih se ubraja i inteligentna navigacija² preko koje dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na dionici u gotovo stvarnom vremenu i koja vas može upozoriti na prometne smetnje. Zahvaljujući online izračunu rute² možete fleksibilno reagirati na promijenjene uvjete i pritom se nalaziti na najboljoj ruti. Online aktualiziranje karti² pobrinut će se da vaše karte uvijek budu aktualne, a uz najnovije informacije² o cijenama na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete stići još opušteniji.

Više o We Connect Plus uslugama

Upgrades

Prilagodite kada želite: brojne funkcije sadržane u novom modelu Taigo nisu samo spremne za aktualiziranje, već se i u brojnim slučajevima mogu naknadno aktivirati - na primjer funkcije "Upgrades"¹. To znači da se usluge, ovisno o opremi, npr. navigacija za radiouređaj Ready 2 Discover, App-Connect² (za integraciju aplikacija sa smartphonea) - također bežično za Apple CarPlay™ i Google Android Auto™ - te upravljanje govornim naredbama mogu naknadno aktivirati u kasnijem trenutku. 

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u svom modelu Taigo uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Jednostavno se jednokratno prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u izravnom pristupu putem infotainment sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. S uslugom web-radio hotspota¹ u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radiopostaja uživo postaju izuzetno jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot¹ opskrbit će vas i vaše suputnike internetskom vezom i omogućiti vam pretraživanje na čak osam uređaja.

Više o uslugama Streaming & Internet

Za korištenje We Connect usluga potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili pomoću aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Storeu i Google Play Storeu) za We Connect Plus uslugu i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

Korištenje mobilnih online We Connect usluga omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet" i pojedine In-Car-Appove, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih In-Car-Appova i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. 

Raspoloživost pojedinačnih We Connect i We Connect Plus usluga koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji, vozilu i opremi. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim