Navigacijski sustav „Discover Pro“

Pokazuje put

 

Intuitivno i komforno dodirom ili govorom birajte pjesme, sistemske postavke ili podatke o vozilu putem navigacijskog sustava "Discover Pro". Sustav oduševljava ekranom veličine 23,4 cm (9,2 inča), predinstaliranim kartografskim materijalom, zvučnicima u 1. i 2. redu sjedala i digitalnim radioprijamom DAB+. USB-C sučelja (snage punjenja do 45 W) i sučelje za mobilni telefon preko bluetootha te tri godine besplatnog korištenja online We Connect Plus¹ usluga upotpunjuju doživljaj infotainmenta.

  • 6 zvučnika
  • App-Connect uklj. App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto²
  • Navigacijski sustav "Discover Pro" uklj. "Streaming & Internet"¹
  • Digitalni radioprijam DAB+
  • USB-C sučelja (snage punjenja do 45 W)
  • Bluetooth sučelje za mobilni telefon

Rukovanje govornim naredbama

Pomoću intuitivnog rukovanja govornim naredbama možete komforno pomoću glasa rukovati radiouređajem, funkcijama telefona, glazbom i opcijskom navigacijom. Svojim glasom možete, na primjer, odabrati odgovarajuću radiopostaju, odgovarajući unos u adresaru ili traženi pozivni broj.

1) Za kupnju ažuriranja potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, važeći ugovor za We Connect i provjere vašeg identiteta kao glavnog korisnika, to znači povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Osim toga, poželjno je da vozilo raspolaže tehničkom funkcijom i hardverskim uređajem neophodnim za pojedinačni "Upgrade". To može ovisiti o modelskoj goni i datumu proizvodnje. Upgrades koji se mogu kupiti za pojedino vozilo glavni korisnik može pogledati u trgovini In-Car Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop na shop.volkswagen-we.com. Proizvodi koji se plaćaju mogu se također kupiti u trgovini In-Car Shop i u internetskoj trgovini We Connect Webshop sredstvima plaćanja koja se tamo trenutačno mogu pogledati i koja su tamo dostupna. Vaš će vas Volkswagen partner također rado posavjetovati ako imate pitanja u vezi s Upgrades i njihovoj dostupnosti. Kupljeni i aktivirani Upgrades ostaju u vozilu, mogu ih upotrebljavati svi vozači i ne mogu se prenositi na druga vozila.

2 )App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™ i Android Auto™. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U tom kontekstu imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije, da funkcije podliježu sadržajnim izmjenama putem pružatelja usluge tijekom razdoblja trajanja ugovora odnosno da ih pružatelj usluge može ukinuti te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici  https://apple.com/ios/carplay/  i za Android Auto™ na stranici  https://android.com/auto/.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim