Nastavite uživati u prijenosu

Streaming & Internet

S uslugama "Streaming & Internet" 5 6 u svom novom modelu Polo GTI uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživat ćete u izravnom pristupu putem opcijskog navigacijskog sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. A s uslugom web-radija 5 6 u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radiopostaja uživo postaju izrazito jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot 5 6 opskrbit će vas i vaše suputnike internetskom vezom i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Više o uslugama Streaming & Internet

1) Za korištenje usluga streaminga potrebni su raspoloživa količina podataka u okviru privatnog računa kupca (podatkovni paketi preko eSIM kartice ili Wi-Fi dijeljenje veze) i postojeći račun za dotičnu uslugu streaminga.

2) Za korištenje usluga "Streaming & Internet" i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Polo GTI

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim