Povezivost

Novi Polo GTI

  

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect¹. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete se vrlo jednostavno i k tomu besplatno koristiti inovativnim online uslugama. Zahvaljujući proizvodima Upgrades² po potrebi možete naknadno aktivirati dodatne funkcije.

We Connect će vašu svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup brojnim važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti i planiranju termina servisa.

A s aplikacijom We Connect App za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom novom modelu Polo GTI i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama We Connect

We Connect Plus

Cijeli svijet digitalnih usluga i servisa tvrtke Volkswagen podiže povezivost u novom modelu Polo GTI na veću razinu: usluga We Connect Plus¹ opcijski nudi dodatne pametne tehnologije.

U njih se ubraja i inteligentna navigacija³ preko koje dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na dionici približno u stvarnom vremenu i koja vas može upozoriti na prometne smetnje. Zahvaljujući online izračunu rute možete fleksibilno reagirati na promijenjene uvjete i pritom se nalaziti na najboljoj ruti. Online aktualiziranje karti pobrinut će se da vaše karte ostanu ažurirane. A s najnovijim informacijama o cijenama na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete dospjeti još opušteniji.

Više o uslugama We Connect Plus

Upgrades

Naknadna individualizacija: neke se funkcije mogu naknadno aktivirati u novom modelu Polo GTI kao funkcije Upgrades⁵. Tako će se ovisno o opremi ubuduće moći naknadno aktivirati navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" i rukovanje govornim naredbama.

Više o funkcijama Upgrades

Streaming & Internet

S uslugama "Streaming & Internet"³ ⁵ u svom novom modelu Polo GTI uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživat ćete u izravnom pristupu putem opcijskog navigacijskog sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. A s uslugom web-radija u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radiopostaja uživo postaju izrazito jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot⁵ opskrbit će vas i vaše suputnike internetskom vezom i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Više o uslugama Streaming & Internet

App-Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji usluga App Connect⁴. Glazba, poruke, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sustava, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su tri sučelja: Apple CarPlayTM, Android AutoTM tvrtke Google i MirrorLink®. Posebno ugodno: korištenje sučelja Apple CarPlayTM i Android AutoTM bežičnim spajanjem za opcijske navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover".

Više o funkciji App-Connect

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.
Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet" i pojedine aplikacije u vozilu, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih aplikacija u vozilu i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.
Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. 
Raspoloživost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji, vozilu i opremi. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Za kupnju ažuriranja potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, važeći ugovor za We Connect i provjere vašeg identiteta kao glavnog korisnika, to znači povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Osim toga, poželjno je da vozilo raspolaže tehničkom funkcijom i hardverskim uređajem neophodnim za pojedinačni "Upgrade". To može ovisiti o modelskoj goni i datumu proizvodnje. Upgrades koji se mogu kupiti za pojedino vozilo glavni korisnik može pogledati u trgovini In-Car Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop na shop.volkswagen-we.com. Proizvodi koji se plaćaju mogu se također kupiti u trgovini In-Car Shop i u internetskoj trgovini We Connect Webshop sredstvima plaćanja koja se tamo trenutačno mogu pogledati i koja su tamo dostupna. Vaš će vas Volkswagen partner također rado posavjetovati ako imate pitanja u vezi s Upgrades i njihovoj dostupnosti. Kupljeni i aktivirani Upgrades ostaju u vozilu, mogu ih upotrebljavati svi vozači i ne mogu se prenositi na druga vozila.

Samo zajedno s "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro".

App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Za korištenje usluga "Streaming & Internet" i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Polo GTI

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim