Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Volkswagen originalna
dodatna oprema

Transport

Inteligentno osmišljena oprema koja je prošla rigorozna testiranja kvalitete i sigurnosti te je apsolutno kompatibilna s Vašim vozilom. 
Ne pristajte na kompromise, ponesite na put sve što Vam treba!

Prtljažnik

Volkswagen originalna dodatna oprema nudi širok izbor proizvoda koji se savršeno uklapaju u prtljažni prostor Vašeg vozila.
Neka Vaš prtljažnik bude organiziran i zaštićen!

Udobnost

Povećajte udobnost tijekom vožnje za sebe i ostale putnike. Praktični i fleksibilni sustavi pružaju udobnije putovanje za sve putnike u vozilu.
Uživajte u vožnji s novom razinom udobnosti!

Zaštita

Zaštitite dijelove vozila koji se mogu oštetiti (npr. rub utovanog prostora) ili zaprljati (prostor za noge). Volkswagen originalna dodatna oprema pruža Vam odličnu zaštitu i lako održavanje. Zaštitite svoj Volkswagen sa stilom!

Infotainment

Sustavi pomoći

Sportski detalji

 

Sve cijene navedene na stranicama volkswagenservis.hr su neobvezujuće preporučene cijene s uključenim PDV-om izražene u eurimai kunama. Konverzija cijene u kune izvršena je temeljem fiksnog tečaja 7,53450 kuna za 1 euro. Navedene cijene se samo preporučuju servisnim partnerima, a nisu obvezujuće za iste te se ovim putem upozorava da se cijene svakog pojedinog servisnog partnera mogu razlikovati od cijena navedenih na ovim stranicama.

Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto. Sve fotografije su simbolične, te ne moraju 100% odgovarati ponuđenom proizvodu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.