Istinska veličina dolazi iznutra

Prostor i prtljažnik

Kako biste se osjećali ugodno u novom Arteonu, samo morate učiniti jedno: ući. Dočekat će vas prostranost koja sportsko elegantni fastback pretvara u limuzinu za svakodnevnu upotrebu. Kao vozač profitirat ćete od podrške koju pružaju brojni sustavi potpora i intuitivno rukovanje u vašem novom Arteonu. Vaši će suputnici posebno biti oduševljeni slobodnim prostorom za noge u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Prtljažnik je iznenađujuće prostran za limuzinu te omogućuje vrlo lagan utovar preko velikog stražnjeg poklopca. Udobnost ima važnu ulogu u vašem novom Arteonu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.