Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Cijena od (uključujući PDV)
41.476
Snaga motora (kW)
110 - 235
kW
Snaga motora (PS)
150 - 320
KS
Potrošnja goriva
1,1 - 9,2
l/100 km
Potrošnja
14,7 - 15,6
kWh/100 km

Nezamjenjiv novi Arteon

Novi Arteon prepoznat ćete na prvi pogled jer svojim dizajnom i skladnom siluetom pokazuje jasan stav. Dopustite da vas inspiriraju Arteonova elegantna unutrašnjost i intuitivno rukovanje.

Vanjski dizajn

Izgled savršenog oblika

Saznajte više

Digital Cockpit Pro

Pregled nad svim važnim podacima

Saznajte više

Eksterijer i interijer

LED stražnja svjetla

Revolucionaran dizajn svjetala

Stražnja svjetla u LED dizajnu naglašavaju markantan stražnji dio novog Arteona svojim progresivnom svjetlosnim potpisom. Stražnja su svjetla opcijski dostupna u dinamičnom dizajnu. LED elementi u ovoj izvedbi stvaraju 3D efekt te prebacuju između stražnjeg svjetla i stop svjetla tijekom kočenja. Ova je značajka također upotpunjena funkcijom dinamičnog pokazivača smjera. A kako biste uvijek pronašli put do automobila i vaših kućnih vrata, funkcije "Leaving home" i "Coming home" pokazat će vam put.

Kotači

Dobro izgleda: program kotača

Široka paleta sportskih i elegantnih kotača od lakog metala naglašava atraktivni dizajn vašeg novog Arteona.

Pregled kotača

Panoramski podizni / pomični krov

Stavite nebo u pravo svjetlo

Velike dimenzije za izvanredne dojmove: opcijski panoramski podizni / pomični krov u prednjem se dijelu proteže preko krova te vozaču i suvozaču pruža nesmetan pogled prema nebu. Pritom zatamnjeno staklo smanjuje neugodno zasljepljivanje. Želite li uz to i dašak svježeg zraka? Pritiskom na gumb pomični će se krov podići prema naprijed ili elegantno pomaknuti prema natrag.

Unutrašnjost

Atraktivna udobnost

U prostranoj unutrašnjosti dočekat će vas luksuzna udobnost. Svi elementi za rukovanje u potpunosti su prilagođeni vama, dok će se međusobno harmonično usklađene boje i materijali pobrinuti za izuzetno dobru atmosferu. Bez obzira na to za što se odlučite, ovisno o liniji opreme možete birati između raznih presvlaka - od tkanine preko ArtVeloursa sve do Nappa kože. Dekori od aluminija ili pravog drva upotpunit će elegantni dojam unutrašnjosti. Imat ćete priliku vidjeti i osjetiti da će vam ova unutrašnjost omogućiti uživanje u svakom trenutku vašeg putovanja.

Ambijentalno osvjetljenje

Donosi svjetlosne akcente

Podarite unutrašnjosti svoju omiljenu boju. Svojim neizravnim svjetlom opcijsko ambijentalno osvjetljenje s 30 različitih boja pobrinut će se za ugodnu atmosferu.

 • Armature, središnja konzola te prednja i stražnja vrata blago su osvijetljeni. 
 • Odabrana boja bit će preuzeta u digitalnim pokazivačima.
Prostor i prtljažnik

Putujte s lakoćom u prtljazi

Kako biste se osjećali ugodno u novom Arteonu, samo morate učiniti jedno: ući. Dočekat će vas prostranost koja sportsko elegantni fastback pretvara u limuzinu za svakodnevnu upotrebu. Kao vozač profitirat ćete od podrške koju pružaju brojni sustavi potpora i intuitivno rukovanje u vašem novom Arteonu. Vaši će suputnici posebno biti oduševljeni slobodnim prostorom za noge u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Prtljažnik je iznenađujuće prostran za limuzinu te omogućuje vrlo lagan utovar preko velikog stražnjeg poklopca. Udobnost ima važnu ulogu u vašem novom Arteonu.

Više o prtljažniku s funkcijom "Easy Open & Close"

ErgoComfort sjedala

Stići. I prije samog polaska.

Smjestite se, opustite i uživajte: ekskluzivno sjedalo ergoComfort na vozačevoj strani ne izgleda samo otmjeno već je i prilagođeno vašim leđima. A zahvaljujući opcijskoj funkciji masaže vožnja na posao postat će mali wellness izlet.

 • opcijski sa središnjim dijelovima sjedala i unutrašnjim stranama bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Nappa"
 • opcijsko namještanje u 14 položaja s funkcijom memorije na vozačevoj strani
 • namjestive potpore za kralježnicu

Povezivost i infotainment

Rukovanje preko dodirnog zaslona

Intuitivniji za jedan dodir

Klasične funkcijske tipke u cockpitu uglavnom su u novom Arteonu ustupile mjesto površinama osjetljivima na dodir. Tako ćete, primjerice, Climatronic regulirati potpuno jednostavno i intuitivno preko tipki i klizača.

Dodirnim višenamjenskim sportskim kolom upravljača od kože također možete rukovati jednostavnim dodirom prstima. U kombinaciji s inteligentnim vođenjem kroz izbornik imate pristup brojnim funkcijama. Haptički feedback u obliku blage vibracije potvrdit će svaki unos.

Radiouređaj i navigacija

Vodič koji određuje ritam

Navigacijski sustav "Discover Media" impresionira svojim dodirnim zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8") i intuitivnom navigacijom sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova. A s mobilnim online uslugama We Connect¹⁾ bit ćete i tijekom putovanja na najbolji mogući način umreženi. S veseljem očekujte i osam zvučnika, Bluetooth vezu za mobilne telefone te dva USB sučelja (tip C) i App-Connect²⁾ koji za Apple CarPlay™ i Android Auto™ može i bežično funkcionirati. 

Želite ići korak dalje prema digitalnoj budućnosti? Nikakav problem. Za to vam je dostupan opcijski navigacijski sustav "Discover Pro".

Više o navigacijskom sustavu "Discover Pro"

Više o radiouređaju "Ready 2 Discover"

Sound sustav „Harman Kardon“

Lijepo aranžirana dobra glazba

Opcijski sound sustav "Harman Kardon" oduševljava svojim istančanim zvukom i rafiniranim, elegantnim dizajnom. Sustav je konstruiran za ljubitelje zvuka koji tijekom vožnje ne žele samo slušati glazbu nego i slaviti uz glazbu. Očekuju vas uravnoteženi visoki i niski tonovi te precizni basovi. 

 • ukupna snaga od 700 W 
 • središnji sustav 
 • subwoofer 
 • digitalno 16-kanalno pojačalo 
 • 10 zvučnika s prilagođenom snagom
 • surround zvuk
Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost i zabavu. Veza vašeg Arteona s internetom i smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete do odredišta - vi samo morate voziti.

Više o povezivosti

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

Arteon dolazi serijski s potporom kočenja u nuždi "Front Assist". Arteon se po želji može opremiti drugim sustavima potpora, primjerice sustavom "Travel Assist".

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Užitak u vožnji po mjeri

Neovisno o tome volite li putovati sportski ili komforno: adaptivna regulacija voznog postroja DCC pruža vam mogućnost prilagodbe voznog postroja prema vašim potrebama. Elektronički regulirani amortizeri u milisekundama reagiraju na svojstva kolnika i situaciju u vožnji te automatski prilagođavaju amortizaciju vozila. Pritom možete birati među raznim profilima vožnje kao što su Komfort, Sport ili Individual. U profilu vožnje Individual možete namještati svoje individualne postavke preko kliznog regulatora.

Zračni jastuci

Zračni jastuci u Arteonu

U novom Arteonu dobro ste zaštićeni, i to u svakom pogledu. Vozilo je opremljeno:

 • vozačevim zračnim jastukom i suvozačevim zračnim jastukom s mogućnošću deaktivacije

 • prednjim bočnim zračnim jastucima u kombinaciji sa zračnim jastucima za glavu

 • opcijskim zračnim jastukom za koljena na vozačevoj strani

 • opcijskim dodatnim bočnim zračnim jastucima za stražnju klupu sa zračnim jastucima za glavu

Odluka ili istraživanje

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.