Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Arteon R

Elegancija upotpunjena snagom 

Snaga se rijetko viđala u elegantnijem obliku. Novi Arteon R predstavlja optimalno sinkronizirani balans između dinamične snage i elegancije. On će vas impresionirati užitkom u vožnji koji ćete osjetiti svim svojim osjetilima. Trio sastavljen od izvanredne udobnosti u vožnji, savršenog dizajna i čistih performansi čini ga jakim suputnikom na putu prema vašem odredištu. 

Performanse 

Prava doza pogonske sile


Impresivan prijenos snage u novom Arteonu R ostvaruje se preko 7-stupanjskog automatiziranog mjenjača s dvije spojke i omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h u 4,9 sekundi. Naš Arteon R ubrzava na maksimalnu brzinu od 270 km/h zahvaljujući pogonu na sve kotače 4MOTION i snazi od 235 kW (320 KS) uz pomoć opcijskog modula za povećanje najveće brzine V-Max. Zahvaljujući tehnologiji R-Performance Torque-Vectoring - koja snagu raspodjeljuje individualno na stražnjim kotačima tako što ubrzava vanjski kotač - možete postići veće brzine u zavojima.

Stil „R“

Vanjski dizajn

Evidentno “R"

Arteon R prezentira svoju snagu i vizualno: njegova je prednja maska ispala upečatljivo dinamična. Kromirana kućišta zrcala, upadljivo sportski prednji branici i zaštitna rešetka hladnjaka crne boje visokog sjaja specifična za R-modele daju mu elegantan izgled. Visokoučinkovit kočioni sustav s plavim kočionim čeljustima i logotipom R te samostalni prednji otvori za zrak ne izgledaju samo dobro nego imaju i funkciju poboljšavanja performansi.

Unutrašnjost

Vaš aktivni dnevni boravak

I unutrašnjost ostavlja dovoljno prostora za estetiku. Dekor u "Black Carbon" stilu dokazuje izvanredan sportski karakter. Dovedite eleganciju i sportski karakter na odredište: opcijska ergonomski optimizirana sportska sjedala s integriranim naslonom za glavu od Nappa kože s plavim akcentima i višenamjensko sportsko kolo upravljača "R" od kože s tipkom "R" za izravan odabir sportskih modova vožnje.

Stvorite svoju sliku novog Arteona R!

Odaberite ili otkrijte

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim