Snažniji akcenti i veća senzacija.

S opcijskim R-Line "Black Style" paketom stavit ćete dinamičan dizajn svog novog Golfa Variant u središte pozornosti na ekskluzivan način. Za to će se pobrinuti 18" kotači od lakog metala "Bergamo" u sklopu opreme R-Line te crne letvice i maske u stražnjem difuzoru. Dodatni vanjski akcenti crne boje, primjerice uzdužni krovni nosači ili ukrasne letvice na bočnim prozorima, nastavljaju ovaj ekspresivan dizajn. Crni akcenti u rešetci hladnjaka i rešetci otvora za prozračivanje te kućišta zrcala lakirana u crnoj boji zaokružuju sveukupan sportski dojam.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.