Izvana: brz
Iznutra: opušten

Radi njegova sportskog karaktera sve su komponente u interijeru GTI-ja međusobno usklađene. Polazišna su točka papučice od plemenitog čelika, zatim ukrasni ulošci i tipični ukrasni šavovi te crni strop. Ambijentalno LED-osvjetljenje pritom stvara svjetlosni ugođaj na pravim mjestima pomoću 30 boja s mogućnošću odabira. Također je na prvi pogled jasno da je u cockpit ušla digitalna budućnost. Njime dominiraju zasloni visoke rezolucije i velikim se dijelom funkcija, poput radija, klima-uređaja ili osvjetljenja, može upravljati pomoću površina osjetljivih na dodir i klizača.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim