Infotainment i entertainment za svaki trenutak

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcijski raspoloživa usluga App-Connect.¹ Glazba, poruke, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sustava pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su tri sučelja: Apple CarPlayTM, Android AutoTM tvrtke Google i MirrorLink®. Posebno ugodno: korištenje sučelja Apple CarPlayTM bežičnim spajanjem za navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro".

1.) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja pronaći ćete na stranici https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/hr/hr/index/mobilna-telefonija#/ te dodatno za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTE

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.