Pretjecajni trak na digitalnoj autocesti

Cijeli svijet digitalnih usluga i servisa tvrtke Volkswagen podiže povezivost u Golfu na veću razinu: usluga We Connect Plus¹ opcijski nudi dodatne pametne tehnologije poput streaminga medija i web-radija pa sve do korištenja smartphonea kao daljinskog upravljača za brojne funkcije vozila.

U njih se ubraja i inteligentna navigacija preko koje dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na dionici u stvarnom vremenu² i koja vas može upozoriti na prometne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online izračunu rute možete fleksibilno reagirati na promijenjene uvjete i pritom se uvijek nalaziti na najboljoj ruti. Online aktualiziranje karti pobrinut će se da vaše karte ostanu ažurirane. A s najnovijim informacijama o cijenama na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete dospjeti još opušteniji.

Saznajte više

1.) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.portal.volkswagen-we.com za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

2.) Uvjete korištenja usluga Streaming & Internet pronaći ćete ovdje:
https://connect.volkswagen-we.com/hr_HR/we-connect-otkriti/zabava.html

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTE

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.