Alexa vozi Golf

Usluga Amazon Alexa1 sada je dostupna i u Volkswagen vozilu. To za vas znači da uslugu Alexa možete koristiti u svom Golfu kao kod kuće. Alexa vam tako može pomoći i na putu, primjerice kod planiranja termina ili kod izrade vašeg popisa za trgovinu. Neka vam pjesma ne izlazi iz glave? Onda zamolite Alexu da vam taj glazbeni naslov reproducira preko platforme Amazon Music. Jednostavno preuzmite Alexu kao besplatnu aplikaciju u vozilu preko trgovine u svom Golfu.

Saznajte više

1.) Amazon, Alexa te svi pripadajući logotipi i žigovi koji čine pokret zaštićeni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih društava kćeri. Prikazana funkcija Alexa ovisi o Smart Home tehnologiji, a za njezino korištenje treba vam Alexa korisnički račun. Tvrtka Volkswagen AG omogućava pristup kupaca funkciji Alexa u vozilima, dok tvrtka Amazon nudi usluge u oblaku Alexa. Kako biste mogli koristiti aplikaciju u vozilu Alexa u svom Volkswagenu, potrebni su vam Volkswagen ID i ugovor za We Connect čijim je opsegom usluga obuhvaćena opcija rukovanja govornim naredbama. Vi snosite troškove veze za prijenos podataka. Aplikacija u vozilu Alexa raspoloživa je / može se koristiti isključivo u vozilima s oznakom Velike Britanije, Irske, Njemačke, Austrije, Italije, Španjolske i Francuske. Ispunjava li vaše vozilo taj preduvjet, može vam odgovoriti vaš Volkswagen partner. Gore navedene zemlje trenutačno podržava samo aplikacija u vozilu Alexa jer je usluga Amazon Alexa raspoloživa samo za te zemlje.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTE

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.