Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tehnologija i razvoj

Otkrijte fascinaciju električne mobilnosti i platformu na kojoj se temelje svi budući ID. modeli: modularnu električnu platformu MEB.

ELECTRIFIED
Iz temelja nanovo osmišljen

S modelom ID.3 počinje nova era električne mobilnosti za Volkswagen. U pogledu tehnologije modularna električna platforma (MEB) nudi izvanrednu električnu mobilnost s potpisom marke Volkswagen, koja pruža užitak i koja omogućuje prostranu unutrašnjost i fleksibilan dizajn.

 

Na videu niže možete pogledati kako je zaljubljenik u električna vozila Jonny Smith posjetio tvornicu Volkswagen kako bi ga Silke Bagschik dodatno informirala o ovoj platformi.

ELECTRIFIED
Električna mobilnost u najboljoj formi

Izvana kompaktan, unutra prostran, kratki prevjesi i dinamične proporcije - model ID.3 korača potpuno novim stazama i u pogledu dizajna. Istovremeno je tim okupljen oko glavnog dizajnera Klausa Bischoffa uspio ovom revolucionarnom električnom vozilu dati samostalan karakter i jedinstvenu osobnost. Kako im je to uspjelo, reći će vam u ovoj epizodi Jonny Smith.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.