Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Održivo punjenje na putu i kod kuće

Električna mobilnost budućnosti prikladna je za svakodnevicu, udobna i prije svega održiva. Neovisno o tome jeste li upravo na putu ili sjedite opušteno kod kuće.

Elektrizirajući:
Volkswagen koncept punjenja

Održivost mora biti jednostavna. Stoga vam nudimo sve na jednom mjestu: od električnog vozila do električne energije i, naravno, sve između toga.

  • ID. Charger¹ i usluga instalacije
  • We Charge

Punjenje kod kuće

Jeste li znali da vozači modela ID.3 s vlastitim parkiralištem kod kuće koriste vjerojatno 80 % svoje električne energije za punjenje vozila? Stoga vam preko našeg društva kćeri možemo ponuditi Elli punionicu na kućnu električnu energiju. Tako ćete i kod kuće biti "zeleni", a na putu neutralni u pogledu emisija CO₂. Zahvaljujući ID. Chargeru i usluzi instalacije punjenje će biti brzo i udobno.

ID. Charger¹ - Volkswagen wallbox

Uz naš ID. Charger imat ćete benzinsku postaju kod kuće. Tako ujutro možete ući u svoj napunjeni ID.3 te puni energije započeti dan. Dakle, on se puni dok vi spavate. ID. Charger dostupan je u tri verzije s različitom snagom punjenja. A kako biste uvijek zadržali pregled nad njom, ID. Charger moći će se po potrebi isporučiti i s ugrađenim brojilom električne energije.

Pobrinut ćemo se i da vam njegova ugradnja bude što ugodnija uz našu uslugu instalacije - od besplatne internetske provjere sve do montaže. Ukratko: opušteno i na jednom mjestu. Svoj ID. Charger moći ćete (uskoro) praktično naručiti online ili izravno kod svojeg Volkswagen partnera.

Punjenje na putu

Kako bismo ostvarili zadani cilj da model ID.3 bude neutralan u pogledu emisija CO₂, pružamo vam mogućnost da ga i na putu jednostavno i održivo punite. A šifra je: We Charge.

Punjenje uz We Charge

We Charge je vaša digitalna propusnica za više od 150.000 stanica za punjenje u Europi koja olakšava rukovanje tijekom punjenja vašeg modela ID.3. K tomu možete komotno planirati rute duž javne mreže punionica i navigacijom se odvesti do slobodnih stanica, primjerice do IONITY stanica, na kojima vrijede različiti opsezi usluga ovisno o preferiranom ugovoru. Te brze punionice nisu samo izrazito snažne nego su i do 100 % "zelene", ovisno o raspoloživosti u dotičnoj zemlji.

Plaćanje uz We Charge

I plaćanje putem usluge We Charge jednostavno je i transparentno na temelju sklopljenog ugovora za punjenja. I to diljem Europe na povezanim punionicama te potpuno udobno na smartphoneu putem aplikacije We Connect ID. 3 tvrtke Volkswagen. Pritom se autorizacija na punionicama vrši preko We Charge kartice za punjenje ili ubuduće putem Plug & Charge tehnologije - ovdje punionica zna točno tko ste preko vašeg električnog automobila. A dok se vozilo puni, status napunjenosti možete vidjeti i regulirati preko aplikacije ili ćete dobiti poruku kada je postupak punjenja završen. Sve potpuno automatski. Kao i We Charge.

Više informacija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.