Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Malgorzata Ross u Berlinu. Potpuna elektriziranost!

Malgorzata Ross u Berlinu. Potpuna elektriziranost!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Električna mobilnost korisna joj je posebno kada svakodnevno više puta vozi kraće dionice. Malgorzata, koja živi u berlinskoj gradskoj četvrti Treptow, svaki dan prolazi uzduž i poprijeko Berlina. Kada vozi e-up!, čak joj ni kupovina potrepština za obitelj ne predstavlja nikakav problem - prtljažnik je vrlo prostran, kaže ona. A njezina je mala jurilica ionako ekološki osviještena.

Već ste u pokretu, a mislite da stojite.

Malgorzata Ross prvi je put vozila e-up! 2014. godine. To je doživljaj koji će pamtiti dugo vremena - a i njezinoj je djeci i dandanas zabavan. Sa zaraznim smijehom priča da nakon pokretanja vozila uopće nije primijetila da motor već neko vrijeme radi. A razlog tomu je što je tako tih.

"Naša djeca pričaju svojim prijateljima da naš automobil vozi vrlo tiho i ekološki osviješteno. I oni smatraju da je to cool."

S električnim automobilom
kroz Berlin.

Malgorzata već od kraja 2014. vozi mali, fleksibilni e-up! uzduž i poprijeko Berlina. Ovaj električni automobil, smatra ona, idealan je za velegrad. Posebno kada svaki dan trebate voziti brojne, kraće dionice. Bez obzira na to je li riječ o vožnji djece do škole ili odlasku na radno mjesto. A e-up! se vozi čak i nakon posla kako bi se djecu transportiralo od točke A do točke B:

"Zabava se nastavlja i popodne: tečaj jedrenja i satovi glazbe. e-up! je genijalan automobil za grad - i vrhunski taksi za djecu."

Puni se kod kuće i
odmah kreće dalje.

Ova voditeljica projekata i njezin suprug neko su se vrijeme poigravali s idejom o kupnji manjeg automobila za gradsku vožnju. Ali to je morao biti automobil koji je idealan za kraće dionice. Nakon probne vožnje Malgorzata se u tren oka odlučila za e-up!. A odluku da to naposljetku bude električna varijanta donio je njezin suprug Matthias: kao direktor poduzeća koje proizvodi baterije za pohranu za velike, održive strujne mreže diljem svijeta bio je znatiželjan i želio iz prve ruke doživjeti kakav je to način transporta. "Želio je vidjeti što električna mobilnost može ponuditi" - kaže ona o svojem suprugu. A može ponuditi zaista puno toga: tako je obitelj Ross saznala da baterija ugrađena u njihov e-up! ima dovoljno energije i snage za njihov svakodnevni obiteljski raspored. I to je najvažniji preduvjet za kupnju električnog automobila. A kako bi ga napunila, Malgorzata ga kod kuće jednostavno priključuje na utičnicu u svojoj garaži - i to je to!

"On je agilan i kompaktan, a njegov je prtljažnik puno veći no što biste na prvu pomislili."

Optimalan za cijelu obitelj.
I za Berlin.

Ova se obitelj u međuvremenu toliko naviknula na svoj električni automobil te ne samo da ga cijeni, već ga i voli. Malgorzatu uvijek iznova veseli činjenica što prtljažnik njezina električnog automobila nudi toliko prostora. I to toliko prostora da u njemu bez poteškoća može pohraniti veliku tjednu nabavu, uključujući sanduke s bocama. A e-up! je svoje dodatne obožavatelje pronašao u njezinoj djeci. Ona svojim prijateljima ponosno pričaju o tome koliko tiho i ekološki osviješteno njihov električni automobil vozi. I smatraju da je to vrlo cool. Tako se ekološka osviještenost roditelja već odavno prenijela te utjecala na njihovu djecu. A to je lijep kompliment koji je e-up! itekako zaslužio.

Ovo bi vas moglo zanimati:

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.