Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Paul Juda u Amsterdamu Potpuna elektriziranost!

Paul Juda u Amsterdamu Potpuna elektriziranost!

Kada živite u samom središtu Amsterdama, tijekom vožnje morate se oboružati velikom količinom strpljenja jer je središte nizozemske metropole kompaktno i usko. No to nije nikakav problem ako vozite e-up! - kao što to čini Paul Juda. Slučajno je dobio priliku testirati električni automobil i odmah je bio oduševljen.

Električna ljubav
na prvi pogled.

Paul se rodio u Amsterdamu i dandanas živi u nizozemskoj metropoli. Za njega je e-up! najbolji automobil koji postoji. Ovaj se Nizozemac na prvi pogled zaljubio u električni automobil - tih je, bez lokalnih emisija ispušnih plinova, a k tomu izgleda dobro. Tu je također činjenica što se u gustom prometu glavnog grada može sasvim dobro kretati kada vozi kompaktni e-up!.

"To pomalo nalikuje godišnjem odmoru. Potpuna tišina, bez ispušnih plinova i s lijepim dizajnom - na prvi sam se pogled zaljubio u ovaj automobil."

Kompaktan, štedljiv, ekološki prihvatljiv.
e-up! ima brojne prednosti.

Paul objašnjava da vožnja automobilom u Amsterdamu može biti pravi test izdržljivosti. Stoga je potrebno odvojiti puno vremena. K tomu dolazi izazov pronalaska parkirnog mjesta u središtu Amsterdama. Zato je kompaktni e-up! za svoje vozače praktičan u dva pogleda - u gustom prometu i tijekom potrage za parkirnim mjestom. Dodatna je prednost, smatra Paul, ta što grad Amsterdam nudi i alternativne vrste transporta. To znači da vozači koji voze električni automobil dobivaju financijski dodatak i trenutačno ne plaćaju nikakve poreze za svoje e-vozilo. Za stanovnike je Amsterdama e-up! stoga u svakom pogledu idealan i dobar odabir.

Paul je preko noći postao vlasnikom modela e-up!

Paulov stan i odvjetnički ured u kojem je zaposlen udaljeni su točno tri kilometra. Ovu dionicu najčešće svladava biciklom. U Amsterdamu, glavnom gradu bicikala, to radi gotovo svatko. Kada sjeda u svoj e-up! za odlazak u kupovinu, svaki je put iznova začuđen veličinom prtljažnika. A e-up! je jednostavno praktičan i za spontane sportske aktivnosti. Tko se nakon trčanja ili plivanja želi znojan ili mokre kose kući voziti biciklom?

"Sljedeći sam dan u servisnoj radionici upitao bih li svoj Golf mogao zamijeniti za e-up!."

Igra je slučaja dovela do toga da testira vožnju u ovoj električnoj jurilici. Njegova mu je servisna radionica u sklopu servisa ponudila e-up! kao unajmljeni automobil. Njegov je Golf morao ostati u servisnoj radionici na inspekcijskom servisu. A budući da Paul nikada prije nije vozio električni automobil, odlučio mu je pružiti priliku. I oduševio se na prvu. Ustvari se toliko oduševio da je sljedeći dan odlučio zamijeniti svoj Golf za e-up!. U međuvremenu je postao velikim obožavateljem svojega električnog automobila, a svoju odluku još nijednom nije požalio: "Golf je izvrstan automobil, ali mi e-up! jednostavno više odgovara."

Sjesti u e-up!, napuniti baterije i uživati u miru.

Opušten osjećaj vožnje koji e-up! pruža prema Paulovu je mišljenju jedinstven. On smatra da se u električnom automobilu može voziti puno prediktivnije. Možda i zato što se osviještenim načinom vožnje može ostvariti ušteda struje. A to je svakako dobar rezultat.

"S električnim je automobilom vožnja tiša i obzirnija."

Ovo bi vas moglo zanimati:

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.