Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

5.9.2022 Od sada 6 godina jamstva na sve Volkswagen modele

 

Nesigurna vremena, povećanje cijena, sumnja u svaki potez, nedostatak povjerenja... Sve je to rezultat manjka dobrih vijesti i nažalost sve veći broj onih koje ne bismo htjeli gledati, čuti, vidjeti. No ne kaže se bez razloga da iza kiše dolazi sunce. A evo i naznaka prvih "zraka sunca" te povratak osmijeha na lice, posebice onima koji svoju vjernost poklanjaju i koji će poklanjati Volkswagenu. Navedeno vrijedi za sva isporučena vozila preko ovlaštene mreže od 1. rujna 2022. godine.

Naime, od 1. rujna Volkswagen je odlučio uvesti dodatnu pogodnost u vidu produljenog jamstva i to 6 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi).

Iako sva vozila marke Volkswagen ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tijekom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica, vlasnike naših novih vozila štiti produljeno jamstvo. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebice u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, Volkswagen je odlučio produžiti jamstvo na svim svojim novim vozilima.

Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će sigurno, osim dodatnog osnaženja imidža marke Volkswagen zasigurno povećati i lojalnost naših kupaca.

Ono što je jako bitno istaknuti da je naše produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača što znači da je naše produljeno jamstvo bez izuzetaka, odnosno bez "sitnih slova".

Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja vozila marke Volkswagen te vjerujemo da će i ovaj novi benefit u pogledu produljenja jamstva zasigurno pridonijeti jačanju imidža te učvršćivanju pozicija marke Volkswagen na hrvatskom tržištu automobila.

Više informacija potražite kod ovlaštenih Volkswagen partnera.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.