Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

14.8.2019 Accept No Roof! - Novi T-Roc Cabrio

Volkswagen unosi dašak svježine u segment SUV vozila te u sklopu svjetske premijere predstavlja novi T-Roc Cabrio.

Volkswagen unosi dašak svježine u segment SUV vozila te u sklopu svjetske premijere predstavlja novi T-Roc Cabrio.

Otvorena varijanta proširit će paletu omiljenog crossover modela i unijeti više stila života na sve brže rastuće tržište SUV modela. Novi T-Roc Cabrio službeno će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) u Frankfurtu od 12. do 22. rujna. Lansiranje modela na tržite uslijedit će u proljeće 2020. godine.

T-Roc Cabrio - kao prvi crossover kabriolet u kompaktnoj klasi - nudi pravu kombinaciju ekstrovertirano-markantnog dizajna, povišenog položaja sjedenja tipičnog za SUV modele, velike fleksibilnosti i jedinstvenog iskustva vožnje u kabrioletu. 

 

Linije opreme "Style" i "R-Line": 

kada je oprema u pitanju, kupac može birati između linija opreme "Style" i "R-Line". Linija opreme "Style" orijentirana je na dizajn i individualnost. Linija opreme "R-Line" dosljedno je sportski orijentirana te kao neizostavan sastavni dio nudi sadržaje paketa R-Line "Eksterijer" i "Interijer" koji su opcijski dostupni u T-Rocu. Sportsku orijentaciju među ostalim dodatno naglašavaju serijska svjetla za maglu, sportski vozni postroj i progresivni upravljač s regulacijom upravljanja ovisnoj o brzini.

Sklopivi krov: 

u skladu s tradicijom Bube i Golfa, T-Roc Cabrio također raspolaže klasičnim platnenim sklopivim krovom. Njegov serijski potpuno automatski sklopivi krov otvara se za devet sekundi. Otvaranje i zatvaranje funkcioniraju pri brzini do 30 km/h i tijekom vožnje - pritom se platneni krov deblokira i blokira elektromehanički.

 

Uvijek povezani i Digital Cockpit: 

s opcijski dostupnim infotainment sustavima nove generacije (MIB3) neprestano je online te donosi nove funkcije i usluge u vozilo. Novi sustav nudi Online-Connectivity-Unit uključujući integriranu eSIM karticu. Tako će vozilo stalno moći biti online čim ga vozač prijavi u Volkswagen sustav. Informacije se prikazuju na ekranu infotainment sustava, a u kombinaciji s opcijski dostupnim sustavom Active Info Display nastaje potpuno digitalno okruženje cockpita - takozvani "Digital Cockpit".

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.