Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

24.7.2019 Milijunti Touareg: prekretnica se slavi s izrazito elegantno opremljenim posebnim modelom

Volkswagen slavi milijun proizvedenih Touarega s posebnim modelom ONE Million.

Prvorazredan, elegantan i otmjen - Volkswagen slavi milijun proizvedenih Touarega s posebnim modelom ONE Million.

Jubilarni model od sada upotpunjuje program modela perjanice marke te impresionira svojom ekskluzivnom opremom.

Od kraja 2002. godine Touareg čini sastavni dio palete modela marke Volkswagen. Povodom obljetnice proizvodnje milijuntog Touarega Volkswagen predstavlja poseban stilski model. U posebne se značajke ubrajaju njegova potpuno nova vanjska "Sechura bež" boja (opcijski) te dvije nove vrste naplataka - birati možete između 20" kotača "Bogota" poliranih u visokom sjaju ili 21" kotača "Suzuka" u "Adamantium srebrnoj" boji. Stilski uređen vanjski dizajn upotpunjuju zatamnjena stražnja svjetla, aluminijske ulazne letvice s natpisom "ONE Million", pločica na B stupu - također s natpisom "ONE Million" te difuzor lakiran u "Black Glossy" boju.

Posebni model s paketom R-Line "Black Style" po želji se primjerice može opremiti i vanjskim zrcalima u "Reflexion srebrnoj" boji.

Stilski se ambijent nastavlja i u unutrašnjosti: za to će se pobrinuti ekskluzivna sjedala od kože "Puglia" obojena ekstraktima lista masline. Gornji dijelovi prednjih sjedala i unutrašnje strane vrata ukrašeni su u obliku dijamanata Amber smeđe boje. Izrazito kvalitetnom kožom "Puglia" presvučen je čak i ključ vozila. Elegantan cjelokupni dojam zaokružuju brojni dekorativni umetci u "Silver Wave" izvedbi i potpuno digitalizirani Innovision Cockpit, preko čijeg se zaslona između ostalog može kontrolirati klima-uređaj ili grijanje sjedala i koji čini središnji dio unutrašnjosti. Cijena za posebni model Touareg "ONE Million" u Njemačkoj se kreće od 80.880 eura u kombinaciji s V6 TDI1 agregatom snage 210 kW/286 KS.

Touareg - oduvijek nositelj tehnologija

Na lokaciji Volkswagen Slovakia u Bratislavi nalazi se jedina tvornica u svijetu koja proizvodi Touareg za marku Volkswagen. Već prvi Touareg iz 2002. godine smatrao se nositeljem tehnologija, a zahvaljujući ovom vrhunskom modelu marka Volkswagen razvila se u jednog od vodećih svjetskih proizvođača širokog spektra vozila te danas obuhvaća sve važne segmente - od malih gradskih "stručnjaka" do vrhunskih SUV vozila.

Touareg je brzo postao bestseler: za prvu i drugu generaciju (od 2010. godine) odlučilo se gotovo milijun vozača. Aktualna treća generacija nastavlja pratiti ovaj uspješan put - s novom maksimalnom razinom tehnoloških inovacija, autentičnodinamičnim dizajnom SUV-a i maksimalnom svakodnevnom praktičnošću.

Najnovija se generacija k tomu fokusira na maksimalnu povezanost te pojedine djelomično automatizirane funkcije vožnje koje značajno povećavaju udobnost i dinamiku.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.