Umrežen sa svijetom

We Connect

Arteon Shooting Brake vaša je ulaznica za digitalne usluge marke Volkswagen: ako se po želji od samog početka potpuno umrežite, na raspolaganju će vam stajati brojne usluge We Connect¹. Nakon jednokratne aktivacije i prijave s vašim korisničkim računom za Volkswagen ID korištenje inovativnim online uslugama bit će izuzetno jednostavno, a k tomu i besplatno. Zahvaljujući opciji Upgrades po potrebi možete dodati dodatne funkcije.

Uz We Connect¹ vaša svakodnevica neće biti samo ugodnija već i praktičnija. Ove vam usluge omogućuju pristup brojnim važnim informacijama o vozilu i nude korisnu razinu komfora uz poziv za pomoć na cesti, online alarmni uređaj protiv krađe ili planiranje termina servisa.

Pomoću aplikacije We Connect App za vaš smartphone možete pratiti najvažnije podatke o svom Arteonu i dok putujete: provjerite, primjerice, preostali doseg ili jesu li zatvorena sva vrata i prozori. K tomu možete svoj smartphone upotrebljavati kao mobilni ključ i tako otključati i pokrenuti svoj Arteon bez traženja ključa² ³.

1) Za korištenje uslugama We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti s korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici portal.volkswagen­we.com za uslugu We Connect Plus i korištenje uslugama tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. Korištenje mobilnim online uslugama We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet", snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje uslugama "Streaming & Internet" i Wi-Fi hotspotom moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radijem i streamingom medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Za korištenje besplatnom aplikacijom We Connect App potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Raspoloživost pojedinačnih usluga We Connect i We Connect Plus koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici portal.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg pružatelja mobilnih usluga.

2) Za upotrebu funkcija "Upgrades" potrebni su vam korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša legitimacija kao glavni korisnik odnosno povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Nadalje je potrebno da vozilo raspolaže tehničkim funkcijama i hardverskim postavkama potrebnima za dotični "Upgrades". Uvid u funkcije "Upgrades" dostupne za dotično vozilo glavni korisnik može dobiti u In-Car Shopu infotainment sustava. Za proizvode uz plaćanje potrebno je jednokratno pohraniti sredstvo plaćanja u web-shopu We Connect na stranici https://shop.volkswagen-we.com. Kupljene i aktivirane funkcije "Upgrades" ostaju u vozilu i ne mogu se prenijeti na druga vozila.

3) Dostupno samo s opcijskim navigacijskim sustavom "Discover Pro" te u kombinaciji s aplikacijom We Connect App. Nakon kupnje funkcije inicijalno vam je na raspolaganju pet mobilnih ključeva koji se mogu otkupiti unutar prve četiri godine od zaključenja ugovora za We Connect. Prosljeđivanje mobilnog ključa zahtijeva provjeru identiteta pošiljatelja ključa putem postupka Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom smartphoneu mobilni ključ vrijedi godinu dana u kombinaciji s krajnjim uređajem.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.