Uvijek dostupan

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u vašem Arteonu Shooting Brake uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi - neovisno o tome gdje se nalazite. Za streaming glazbe morate se samo jednokratno prijaviti sa svojim postojećim pristupnim podacima kao što su podaci za Apple Music. Nakon toga dobivate pristup bez upotrebe vanjskog uređaja. Uz uslugu web-radija vozilo će raspolagati svim prednostima internetskog radija - tako ćete s lakoćom pretraživati i reproducirati radiopostaje uživo i podcaste. Integrirani Wi-Fi hotspot k tomu će vama i vašim suputnicima osigurati stabilnu internetsku vezu i omogućiti surfanje internetom na čak osam uređaja.

1) Za korištenje uslugama streaminga potrebni su raspoloživa količina podataka u okviru privatnog računa kupca (podatkovni paketi preko eSIM kartice ili Wi-Fi dijeljenja veze) i postojeći korisnički račun za dotičnu uslugu streaminga.

2) Za korištenje uslugama "Streaming & Internet" i Wi-Fi hotspotom moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.