Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Arteon R

Elegancija upotpunjena snagom 

Snaga se rijetko viđala u elegantnijem obliku. Novi Arteon R predstavlja optimalno sinkronizirani balans između dinamične snage i elegancije. On će vas impresionirati užitkom u vožnji koji ćete osjetiti svim svojim osjetilima. Trio sastavljen od izvanredne udobnosti u vožnji, savršenog dizajna i čistih performansi čini ga jakim suputnikom na putu prema vašem odredištu. 

Performanse

Prava doza pogonske sile


Impresivan prijenos snage u novom Arteonu R ostvaruje se preko 7-stupanjskog automatiziranog mjenjača s dvije spojke i omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h u 4,9 sekundi. Naš Arteon R ubrzava na maksimalnu brzinu od 270 km/h zahvaljujući pogonu na sve kotače 4MOTION i snazi od 235 kW (320 KS) uz pomoć opcijskog modula za povećanje najveće brzine V-Max. Zahvaljujući tehnologiji R-Performance Torque-Vectoring - koja snagu raspodjeljuje individualno na stražnjim kotačima tako što ubrzava vanjski kotač - možete postići veće brzine u zavojima.

Stil „R“

Vanjski dizajn – evidentno „R“

Arteon R prezentira svoju snagu i vizualno: njegova je prednja maska ispala upečatljivo dinamična. Kromirana kućišta zrcala, upadljivo sportski prednji branici i zaštitna rešetka hladnjaka crne boje visokog sjaja specifična za R-modele daju mu elegantan izgled. Visokoučinkovit kočioni sustav s plavim kočionim čeljustima i logotipom R te samostalni prednji otvori za zrak ne izgledaju samo dobro nego imaju i funkciju poboljšavanja performansi.

Unutrašnjost - vaš aktivni dnevni boravak


I unutrašnjost ostavlja dovoljno prostora za estetiku. Dekor u "Black Carbon" stilu dokazuje izvanredan sportski karakter. Dovedite eleganciju i sportski karakter na odredište: opcijska ergonomski optimizirana sportska sjedala s integriranim naslonom za glavu od Nappa kože s plavim akcentima i višenamjensko sportsko kolo upravljača "R" od kože s tipkom "R" za izravan odabir sportskih modova vožnje.

Odaberite ili otkrijte

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim