Prednost leži na dlanu.

Volkswagen Media Control.

Sustav Volkswagen Media Control dostupan je za Touran u sklopu dodatne opreme. U ovoj aplikaciji 1 za vaše tablet računalo kriju se fascinantne mogućnosti od kojih će profitirati posebno putnici u stražnjem dijelu vozila. Oni mogu jednostavno odabrati glazbeni program te putem Wi-Fi mreže pristupiti dodatnim funkcijama također opcijski dostupnih navigacijskih sustava "Discover Media" i "Discover Pro". Za "Discover Media" dodatno vam je potreban opcijski dostupan CarStick. Tako je primjerice moguće prenijeti odredišta iz adresara tableta na navigacijski sustav, a traženje ruta i zanimljivih lokacija pomoću usluge Google® postaje još jednostavnije. Punjenje tableta moguće je preko USB priključka sprijeda i straga u središnjoj konzoli. Dodatnu udobnost nudi držač za tablet koji je po želji dostupan u sklopu Volkswagen dodatne opreme.

Ova Volkswagen aplikacija zahtjeva specifično sučelje vozila. Da bi App mogli prikazati Infotainment sustav i Smartphone moraju zadovoljiti određene tehničke uvjete. Kod pitanja obratite se svojem Volkswagen partneru ili se informirajte na www.volkswagen.com/car-net.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Dorastao svakom izazovu Touran

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.