Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Motori.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori temelje se na common rail tehnologiji te su optimizirani po pitanju učinkovitosti, performansi i snage.

Zahvaljujući common rail tehnologiji TDI motori marke Volkswagen jamče velik razvoj snage uz istovremeno smanjenu potrošnju. Vozila ove generacije dizelskih motora rade s izravnim ubrizgavanjem i turbopunjenjem. Pritom se dizelsko gorivo ubrizgava pod visokim tlakom preko razdjelne letvice. TDI motore karakteriziraju štedljivost, izvrsne performanse i vrlo visoka snaga. Zahvaljujući vrlo visokom okretnom momentu agregati podržavaju i sportski način vožnje. K tomu su osobito tihi u radu.

Inovativni TSI benzinski motori marke Volkswagen simbol su visoke snage i izuzetne vučne sile uz istovremeno nisku potrošnju. Downsizing tehnologija koju koristi Volkswagen omogućuje motore s malim obujmom koji zahvaljujući turbopunjenju i izravnom ubrizgavanju nude iznimno ravnomjerno povećanje snage i izvanrednu učinkovitost. Ova tehnika se u proizvodnji automobila trenutno ubraja u najučinkovitije mogućnosti uštede goriva.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Dorastao svakom izazovu. Touran.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim