VW Touran: Klima­uređaj "Pure Air Climatronic"

 

Klima-uređaj "Pure Air Climatronic" (dio serijske opreme kod varijante Highline) s 3-zonskom regulacijom temperature omogućuje kako vozaču i suvozaču tako i putnicima na stražnjim sjedalima da neovisno jedni o drugima namjeste svoju individualnu ugodnu temperaturu. Dodatni elementi za rukovanje straga omogućuju putnicima u stražnjem dijelu vozila da reguliraju toplinu te dovod i raspodjelu zraka. Modus neizravnog prozračivanja sprijeda doprinosi prostrujavanju bez propuha. Ako ubacite u stupanj za vožnju unatrag ili aktivirate pranje stakala, Climatronic će se automatski prebaciti na zatvoreni optok zraka. Na taj način se sprječavaju neugodni mirisi izvana.

U automobilu nisu nepoželjni svi sastavni dijelovi vanjskog zraka. Stoga Pure Air Climatronic raspolaže antialergijskim filtrom s umetkom aktivnog ugljena te senzorom kakvoće zraka za nadzor kvalitete. Osim toga vozač može birati između različitih profila klime koji utječu na inteligentno elektroničko upravljanje klima-uređaja "Pure Air Climatronic": ako se u vozilu primjerice nalazi malo dijete, postavka "Blago" može vam pomoći u sprječavanju propuha. Praktično je da klima-uređaj može hladiti i pretinac za rukavice tako da grickalice uvijek ostaju svježe.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Touran Dorastao svakom izazovu.