Car-Net App-Connect

Sa po želji dostupnim "Car-Net App-Connect" (dostupno od Infotainment-sustava "Composition Media") možete spajanjem preko USB kabela odabrane aplikacije svojeg smartphonea prikazati na Infotainment sustavu vozila. Najbolje pri tome je da možete i upravljati aplikacijama bez da svoj smartphone morate uzeti u ruku.

Ova Volkswagen aplikacija zahtjeva specifično sučelje vozila. Da bi App mogli prikazati Infotainment sustav i Smartphone moraju zadovoljiti određene tehničke uvjete. Kod pitanja obratite se svojem Volkswagen partneru ili se informirajte na www.volkswagen.com/car-net.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Dorastao svakom izazovu Touran

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.