Vi ćete ostati fleksibilni, a vaši putnici opušteni.

7 sjedala

Slobodno uđite: u novom Touranu društvo može biti i malo veće. Na udobnim pojedinačnim sjedalima se u sklopu serijske opreme može voziti čak pet osoba, a pomoću opcijskog 3. reda sjedala ovaj užitak možete pružiti još dvama velikim ili malim putnicima. Putnici u trećem redu sjedala mogu u Touranu sasvim udobno sjesti na svoja mjesta. To omogućuje pomoć pri ulasku Easy Entry: bočna sjedala 2. reda mogu se vrlo jednostavno preklopiti prema naprijed i pomaknuti. Zahvaljujući pričvrsnim ušicama ISOFIX na svim sjedalima 2. i 3. reda možete spojiti čak pet dječjih sjedalica s Touranom. A sustav prepoznavanja nevezanih pojasa za sve redove sjedala obavijestit će vas o tome jesu li svi suputnici vezani.

U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Dorastao svakom izazovu Touran

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.