Dobra klima tijekom vožnje za sve

Klima-uređaj za Tiguan Allspace

Vaši suputnici žele nešto hladniju temperaturu, a vi topliju? S 3-zonskom regulacijom mogu se međusobno neovisno namještati temperature na vozačevoj strani, suvozačevoj strani i na stražnjim sjedalima. Zahvaljujući intuitivnom dodirnom rukovanju moći ćete regulirati serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" udobno u svom vidnom polju. Ovisno o brzini vožnje i drugim kriterijima broj okretaja ventilatora može se automatski sniziti kako bi se smanjila glasnoća klimatizacije. Ali klima-uređaj "Air Care Climatronic" može i više od toga: on raspolaže filtrom s aktivnim ugljenom i funkcijom protiv alergena, koji zadržava vani gotovo svu pelud. K tomu se dodatno smanjuje prodor dušikovih oksida, fine prašine, virusa, bakterija i neugodnih mirisa te se tako poboljšava kvaliteta zraka. Pri aktivaciji pranja stakla ili ubacivanju u stupanj za vožnju unatrag dolazi do automatskog prebacivanja na zatvoreni optok zraka. Tako je zajamčena iznimno dobra klima tijekom vožnje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan Allspace

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Tiguan Allspace

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim