ergoComfort sjedalo / masažna sjedala s više programa 

18 položaja do 7. neba

Smjestite se, opustite i uživajte: ergoComfort sjedala¹ izgledaju otmjeno te su prilagođena vašim leđima.

  • Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože
  • Namještanje u 18 položaja s potporom za kralježnicu namjestivom u 4 položaja i električnim pomicanjem bočnih dijelova površine za sjedenje i naslona sjedala. Po želji s funkcijom memorije.
  • Opcijski s prozračivanjem sjedala
  • Ili opcijski kao masažno sjedalo s prozračivanjem sjedala i osam različitih programa masaže

ergoComfort sjedala sastavni su dio serijskog paketa opreme od kože "Vienna" i opcijskih paketa opreme od kože "Varenna" i "Puglia".

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO₂ i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO₂ u g/km.  

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim