Dizajn paket vanjske opreme R-Line „Black Style“

Ovaj će nastup staviti dodatni vizualni naglasak

S dizajn paketom vanjske opreme "Black Style", koji je opcijski dostupan za Touareg R-Line, dodatno ćete vizualno naglasiti nastup vozila. S upečatljivim crnim akcentima ostavit ćete trajni dojam - čak i kada samo prođete pokraj drugih vozila. To naglašava i 20" naplatak "Nevada" crne boje koji dolazi u sklopu paketa, pri čemu vam na raspolaganju stoje i drugi naplatci. U elemente opreme paketa ubrajaju se:

  • Branici u stilu "R" u boji vozila
  • Donji dijelovi vrata u boji vozila
  • Ukrasna letvica branika sprijeda u crnoj boji
  • Ukrasne letvice sjajne crne boje na zaštitnoj rešetci hladnjaka i glavnim svjetlima
  • Kućišta zrcala lakirana u crnoj boji
  • Ukrasne letvice sjajne crne boje na bočnim prozorima
  • Natpis "Touareg" lakiran u crnoj boji na stražnjem poklopcu
  • LED stražnja svjetla u tamnocrvenoj boji
  • Uzdužni krovni nosači sjajne crne boje

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO₂ i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO₂ u g/km.  

 

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Touareg

Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim