Unutrašnjost novog Tiguana

Uđite u vozilo i ostavite svakodnevicu za sobom

Novi Tiguan želi vam dobrodošlicu na sasvim novoj razini! Pritom ne mislimo samo na njegovu kvalitetnu unutrašnjost nego i na višenamjensko kolo upravljača s haptičkim tipkama, središnju konzolu s novim funkcijama, opcijski navigacijski sustav Discover Pro Max sa zaslonom infotainmenta veličine 38,1 cm (15"), integrirani držač za tablet u središnjem naslonu za ruke u drugom redu sjedala, ambijentalno osvjetljenje opcijski dostupno s čak 30 boja i na osvijetljene dekore u instrumentnoj ploči i na prednjim vratima. Uspješna kombinacija napretka i komfora: novi Tiguan.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim